Lady GaGa cerută de soţie cu inel de 500.000 de dolari

20 februarie 2015
image
Lady Gaga a fost cerută de soție de Valentine's DayFoto: Arhivă personală

Lady GaGa este în extaz! De când actorul Taylor Kinney a cerut-o de nevastă cântăreaţa în vârstă de 28 de ani nu ştie cum să îşi etaleze mai des inelul primit de ziua îndrăgostiţilor. Are şi cu ce să se dea mare având în vedere că bijuteria semnată Lorraine Schwartz l-a costat pe Kinney nu mai puţin de 500.000 de dolari, susţin specialiştii de la E!Online.

Inelul din diamante de şase carate în formă de inimă conţine iniţialele „T” de la Taylor şi S de la Stefani, adevăratul numei al lui GaGa. Cei doi iubiţei s-au cunoscut pe platoul de filmare a videoclipului piesei „You and I”. În 2012, au făcut public faptul că se iubesc, iar în 2013 presa de scandal îi dădea despărţiţi. Când GaGa a fost operată la şold la începutul lui 2014, Taylor i-a fost mereu aproape.

image
Lady Gaga s-a mândrit cu inelul de logodnă pe reţelele sociale

Când au auzit că GaGa a fost cerută Britney Spears, Katy Perry şi Christina Aguilera au fost primele care au felicitat-o. Gurile rele spun că inelul o va transforma definitiv pe excentrica GaGa în femeie de casă, însă artista jură că nu e aşa...

Vezi aici arhiva emisiunilor Click! şi ediţia din 19 februarie

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg