Laura Cosoi, la cratiţă la propria nuntă. Detalii inedite despre eveniment VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi se va ocupa personal de meniul de la nuntăFoto: Arhiva personală
Laura Cosoi se va ocupa personal de meniul de la nuntăFoto: Arhiva personală

Laura Cosoi va fi bucătar la propria nuntă. Pentru că este perfecţionistă, blonda vrea preparate personalizate în cea mai importantă zi din viaţa ei. Reţetele vor fi inspirate din cartea ei de bucate, iar un chef o va ajuta să le pregătească.

Deşi nu a dezvăluit încă data nunţii, pregătirile pentru cea mai importantă zi din viaţa Laurei Cosoi şi a logodnicului ei, Cosmin Curticăpean, sunt în toi. Actriţa a pus la punct meniul, dar şi designul rochiei de mireasă.

"La rochiţă, e în lucru şi rochiţa. Adică în lucru, procesul de creaţie. Va fi o rochie lungă şi clasică", a spus Laura,pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Dat fiind faptul că Laura este as în bucătărie nu se putea ca meniul de nuntă să nu-i poarte amprenta. 

"Voi lucra alături de un super profesionist pentru meniul de la nuntă şi vom îmbina punctul meu de creaţie, vom face o echipă foarte bună. El este un chef care ştie ce înseamnă să găteşti pentru un număr mare de persoane iar eu voi avea un imput personal. Peştele nu o să lipsească. Peşte şi....şi nu vă mai zic. Foie gras cu pere? Nu, nu, că e prea controversat şi toată lumea judecă foie gras-ul", a povestit actriţa. 

Dar Laura are şi amintiri plăcute legate de foie gras, căci acesta este preparatul cu care şi-a dat pe spate socri: "Le-am gătit eu, la Târgu Mureş. Am gătit la ei acasă foie gras cu pere caramelizate". 

Un lucru este însă clar! La cât de pricepută este Laura în bucătărie, iubitul ei nu va duce niciodată dorul bucatelor de la mama de-acasă!

"Crezi că mi-ar fi spus Cosmin că găteşte mai bine Ani decât mine. Şi Ani mă încurajează, spune că sunt cea mai bună în bucătărie. Deci gata, ţi-ai întrecut şi coacra în bucătărie. Cel puţin aparent, eu ştiu că nu am întrecut-o", a completat Laura.

I-a dat pe spate pe chinezi cu reţetele ei

In urmă cu două săptămâni, cartea de bucate a Laurei Cosoi a câştigat marele premiu la secţiunea TV Chef Book Europe, în cadrul competiţiei Gourmand Cookbook Award, desfăşurată în China.

"Nu m-am aştetat să câştig şi nu aveam un speach. Mă uitam spre Italia, nu înţelegeam de ce nu se ridică nimeni", a povestit Laura.

Concursul, supranumit şi Oscarul culinar, a fost câştigat în trecut, chiar de celebrul Jamie Oliver, căruia Laura ar putea să-i facă concurenţă!

"În 2000 şi în 2010 dacă  nu mă înşel, chiar Jamie Oliver a câştigat. Da, am ceva în comun cu Jamie, premiile Gourmand. Acum ca să fac o glumă, el a câştigat chiar la categoria asta şi noroc că nu am participat eu", a încheiat blonda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net