Le-au distrus faţa! Vedete care se luptă cu ridurile

Ultima actualizare:

    Cameron Diaz a recunoscut că are o piele foarte sensibilăFoto: Hepta
Cameron Diaz a recunoscut că are o piele foarte sensibilăFoto: Hepta

Ridurile astea, cum dau bătăi de cap femeilor. Unele sunt chiar sexy. În plus, reflectă pe ten experienţele dureroase sau fericite pe care le-ai avut de-a lungul vieţii. Aşa cred şi unele vedete de la Hollywood care nu se laudă cu o piele perfectă. Unele renunţă să apeleze la medicul estetician.

La 43 de ani, Cameron Diaz este considerată una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood. Actriţa are un corp de invidiat, însă la capitolul ten, lucrurile nu stau bine deloc. Deşi în filme şi în poze tenul vedetei pare impecabil, în realitate, Cameron are faţa brăzdată de riduri. Superstarul a declarat de nenumărate ori că are „cea mai sensibilă piele din lume", iar îngrijirea ei „cere foarte mult efort". Pe lângă lupta cu ridurile feţei, focoasa blondă se confruntă de ani de zile cu acneea şi petele cauzate de expunerea la soare.

Iar Pamela Anderson are un ten extrem de ridat, piele uscată şi îmbătrânită. La 48 de ani, fosta bomba sexy din Baywatch încearcă cu disperare să-şi păstreze frumuseţea de odinioară. Însă, fără prea mult succes. Nici machiajul strident sau ţinutele provocatoare nu o mai salvează. Pe faţa blondei se poate citi vârsta şi nici un fond de ten „minune" nu mai poate ascunde urmele lăsate de trecerea timpului.

Sarah Jessica Parker a impresionat la fiecare apariţie prin eleganţa şi rafinamentul ţinutelor sale. Blonda din „Sex in the city" întotdeauna a făcut furori cu look-ul şi prospeţimea ei, iar în timp a devenit un model pentru multe doamne şi domnişoare. Totuşi trecerea timpului nu iartă pe nimeni. Şi chiar dacă silueta divei de 50 de ani nu a suferit transformări, nu acelaşi lucru se poate spune despre chipul ei. Acesta este brăzdat de riduri adânci, iar tenul nu mai are fermitatea şi nici strălucirea de altă dată. Actriţa americană a declarat de nenumărate ori că este mândră de felul cum arată şi niciodată nu ar apela la chirurgia estetică. 

Celebra actriţă Julia Roberts este înzestrată cu o frumuseţe naturală de invidiat. Însă trecerea timpului lasă semne indiferent de nivelul de celebritate, iar roşcata din "Pretty Woman" nu este o excepţie. La 47 de ani, faţa Juliei nu mai are strălucirea de altă dată, ba din contră, este plină de riduri adânci, mai ales în jurul ochilor şi a gurii. Julia Roberts a mărturisit că refuză să-şi facă operaţii estetice pentru că îşi iubeşte corpul aşa cum este el. Recent, actriţa a postat pe pagina ei oficială de pe un site de socializare, o poză în care se observă chiar şi cele mai fine riduri de pe faţa ei. Lângă fotografie actriţa a lăsat un mesaj emoţionant.

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net