Liviu Teodorescu, dezvăluiri despre cea mai nouă piesă lansată VIDEO EXCLUSIV


    Liviu Teodorescu a lansat o piesă nouă FOTO: Arhiva personală
Liviu Teodorescu a lansat o piesă nouă FOTO: Arhiva personală

Liviu Teodorescu a fost invitat joi seara, în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, acolo unde a vorbit despre cea mai nouă piesă lansată ''În braţele tale".

După succesul hiturilor "Eşti piesă" şi "Aşa e dragostea", Liviu Teodorescu, fost concurent la Vocea României, revine în atenţia fanilor cu un nou videoclip, filmat pentru cea mai recentă melodie ''În braţele tale", o piesă în acelaşi stil cu care ne-a obişnuit, adică romantic, plin de emoţii şi iubiri zbuciumate.

«Sunt în braţele tuturor femeilor care iubesc piesa mea, şi pe care la atinge mesajul piesei. Mă bucur foarte tare să aud că oamenii îmi ascultă melodiile. Piesa merge foarte bine, e vizualizată. Am foarte multe piese pe care le am în sertar, de abia aştept să le scot. Ele vin la momentul potrivit. O colaborare cu un artist foarte cunoscut, te aduce în atenţia oamenilor şi îţi permite să faci un pas înainte. Piesa am scris-o la trei dimineaţa, după un concert. Eram în camera de hotel şi totuşi am zis să scriu ceva», a dezvăluit Liviu la Prima Tv.

Întrebat dacă iubita lui e geloasă, datorită numeroaselor fane pe care le are în concerte, Liviu a fost evaziv în declaraţii: «Acceptă treaba asta. La un concert uit tot. Normal că e geloasă, dar eu sunt băiat cuminte», a spus tântărul solist, în direct, în platoul emisiunii Click!.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg