Liviu Teodorescu, dezvăluiri despre cea mai nouă piesă lansată VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Liviu Teodorescu a lansat o piesă nouă FOTO: Arhiva personală
Liviu Teodorescu a lansat o piesă nouă FOTO: Arhiva personală

Liviu Teodorescu a fost invitat joi seara, în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, acolo unde a vorbit despre cea mai nouă piesă lansată ''În braţele tale".

După succesul hiturilor "Eşti piesă" şi "Aşa e dragostea", Liviu Teodorescu, fost concurent la Vocea României, revine în atenţia fanilor cu un nou videoclip, filmat pentru cea mai recentă melodie ''În braţele tale", o piesă în acelaşi stil cu care ne-a obişnuit, adică romantic, plin de emoţii şi iubiri zbuciumate.

«Sunt în braţele tuturor femeilor care iubesc piesa mea, şi pe care la atinge mesajul piesei. Mă bucur foarte tare să aud că oamenii îmi ascultă melodiile. Piesa merge foarte bine, e vizualizată. Am foarte multe piese pe care le am în sertar, de abia aştept să le scot. Ele vin la momentul potrivit. O colaborare cu un artist foarte cunoscut, te aduce în atenţia oamenilor şi îţi permite să faci un pas înainte. Piesa am scris-o la trei dimineaţa, după un concert. Eram în camera de hotel şi totuşi am zis să scriu ceva», a dezvăluit Liviu la Prima Tv.

Întrebat dacă iubita lui e geloasă, datorită numeroaselor fane pe care le are în concerte, Liviu a fost evaziv în declaraţii: «Acceptă treaba asta. La un concert uit tot. Normal că e geloasă, dar eu sunt băiat cuminte», a spus tântărul solist, în direct, în platoul emisiunii Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net