Liviu Teodorescu: «E prea târziu»! Cui îi spune asta

Ultima actualizare:

    Liviu Teodorescu a scos o nouă piesăfoto: arhiva personală
Liviu Teodorescu a scos o nouă piesăfoto: arhiva personală

Liviu Teodorescu şi-a deschis sufletul în cea mai nouă melodie a sa, "Prea târziu". Aşa cum ne-a obişnuit, artistul a transformat în versuri o frântură din experienţele proprii. Ba mai mult, Liviu consideră că noua lui piesă e un adevărat pansament pentru cei care suferă din dragoste.

După piesa "În braţele tale", Liviu Teodorescu "şi-a deschis"  inima într-o nouă melodie de dragoste. Şi cum altfel, decât aşa cum ne-a obişnuit, cântăreţul a pus şi în piesa "Prea târziu", o bucăţică ruptă din viaţa lui. Mulţi se vor regăsi în această poveste.

„E momentul bun. Nu e prea târziu, a fost prea târziu cândva, de asta am scris piesa asta şi am zis să nu mai fie prea târziu şi pentru alţii! Nu fiţi fraieri, dacă vă iubeşte cineva staţi acolo, că după aia s-ar putea să vă daţi seama că iubeaţi şi voi şi n-aţi mai fost în stare să vedeţi amănuntele alea”, a mărturisit artistul.

Pentru că propriile experienţe îl inspiră de fiecare dată, piesa "a apărut" natural fără prea mult efort: „Piesa a apărut pur şi simplu. Eram aşa oarecum într-un impas şi îmi doream să scriu o piesă bună şi mi-am tot dorit până când într o seară, fără niciun fel de, nu ştiu nu aveam chef să lucrez, mi-am luat laptopul în pat şi am început să mă joc. M-am jucat m-am jucat şi uite că a ieşit piesa asta. Am scris o în vreo jumătate de oră şi producţia am terminat-o în vreo trei zile. De asta e atât de firească şi genuină, când o asculţi parcă e cu tine în cameră”.

Dar dacă artistul a scris piesa în doar jumătate de oră, videoclipul nu s-a făcut aşa, cu una cu două: „La filmări a fost o nebnunie pentru că a trebuit să stau cu o seară înainte cu Ironic, regizorul, să stabilim fiecare mişcare din clip, pentru că mişcările pe care le-am făcut nu au fost spontane, le-am gândit dinainte pe absolut toate, ca pe o coregrafie”.

Şi chiar dacă se consideră o persoană romantică care ar face orice pentru persoana iubită, Liviu recunoaşte că ideea de "însurătoare" îl cam sperie, dar nu spune nu. „Nu ştiu mie asta cu însurătoarea e ceva... ah... mă face aşa să o iau un pic la fugă dar aş face şi asta! Nu ştiu când o să fie momentul respectiv, dar la un moment dat o să mă însor, am trăit într-o familie unită, părinţii mei sunt foarte apropiaţi şi toţi suntem foarte apropiaţi şi n-aş putea să nu duc tradiţia mai departe dar o să fie mai în viitor”, a mărturisit artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net