Lora, probleme serioase în vacanța din Grecia! Ce a pățit solista


    LoraFOTO: Arhiva personală
LoraFOTO: Arhiva personală

La orice se putea aştepta Lora, dar la asta nu. Cântăreaţa a păţit-o în vacanţa din Grecia. A rămas fară de cel mai de preţ obiect.

La orice ar putea să renunţe frumoasa Lora, dar nu la telefon! Blonda a păţit-o în vacanţa petrecută în Grecia împreună cu iubitul ei, impresarul Ionuţ Ghenu. Degeaba s-a pozat sexoasa cântăreaţă în poziţii care mai de care mai incitante şi mai provocatoare pe plajele cu nisip fin şi scăldate de valuri cristaline. N-a avut unde să-şi posteze instantaneele fierbinţi.

''Am fost la începutul verii în Grecia o săptămână. În Thassos. Mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanţă şi de aceea nu am avut poze de postat foarte multe. Mi-a fost foarte greu, dar până la urmă am trăit această realitate", a declarat Lora pentru emisiunea Focus Magazin, de la Prima Tv.

Iar dacă în prima zi Lora nu putea concepe viaţa fără să butoneze telefonul, încet-încet solista s-a rupt de lume şi de fani.

''Se pare că a fost foarte bine fără telefon. Prima zi a fost mai greu, sevrajul dificil, dar a doua zi deja mă întrebam de ce am telefon. Şi m-am simţit super bine în vacanţă, adică m-am bucurat de fiecare moment, m-am gândit mai mult la mine, la sufletul meu, la ceea ce trăiesc'', a mai adăugat Lora.

Chiar dacă vara e pe sfârşite, artista visează deja cu ochii deschişi la următoarea destinaţie de vacanţă, care musai trebuie să aibă nisip fin şi conexiune cât mai bună la Internet: ''O altă vacanţă îmi doresc foarte tare pentru luna ianuarie, Thailanda ceva. Nisip alb, nu știu, Maldive. Ăsta e genul meu de vacanţă''.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg