Mamăăă, cum arată „Blonda de la Drept” la 40 de ani!

Ultima actualizare:

    Reese Witherspoon a devenit cunoscută odată cu rolul principal din comedia „Blonda de la Drept” (2001)foto: arhiva personală
Reese Witherspoon a devenit cunoscută odată cu rolul principal din comedia „Blonda de la Drept” (2001)foto: arhiva personală

Viața la Hollywood pare foarte ușoară, dacă ne uităm la actrița Reese Witherspoon. La 40 de ani, pe care i-a aniversat marți (22 martie), starul arată la fel de bine ca acum 15 ani, când a interpretat-o pe „Blonda de la Drept”.

Blonda de la Drept... nu mai este tinerică, dar tot bine se ține. Celebra Reese Witherspoon a împlinit 40 de ani, dar, ce e drept, actriţa nu îşi arată deloc vârsta, ba chiar e mai în formă ca niciodată. Simpatica blondină şi-a început cariera în anul 1991, dar a cunoscut adevăratul succes zece ani mai târziu odată cu rolul lui Elle Woods din seria „Blonda de la Drept” („Legally Blonde”, n.r.). Chiar dacă acesta a fost rolul care a făcut-o cunoscută, faima a venit odată cu filmul „Povestea lui Johnny Cash” („Walk The Line” - 2005, n.r.) în care a interpretat-o pe June Carter Cash, soţia cântăreţului Johnny Cash (interpretat de Joaquin Phoenix). Rolul i-a adus un Oscar, un Glob de Aur, un premiu Bafta, premiul Screen Actors Guild şi premiul Criticilor, toate la categoria „Cea mai bună actriţă”!

Are o siluetă de invidiat, deși are trei copii

Deși au trecut 15 ani de când a interpretat-o pentru prima oară, Reese Witherspoon încă arată precum „Blonda de la Drept”
Deși au trecut 15 ani de când a interpretat-o pentru prima oară, Reese Witherspoon încă arată precum „Blonda de la Drept”

Filmele din seria „Blonda de la Drept” au consacrat-o...

Cu toate că a avut o carieră în plină ascensiune, „Blonda de la Drept” a simţit nevoia „să ia o pauză” în anul 2006. Motivul? Actriţa a declarat ulterior, într-un interviu acordat unei reviste americane, că „actoria i-a mâncat prea mulţi ani”! Acesta ar fi fost şi motivul din cauza căruia, tot în 2006, s-a separat de soţul ei, Ryan Phillippe, cu care are doi copii, iar ulterior, au divorţat! Mai mult, Reese a mai declarat că „nu poţi fi cu adevărat creativ, dacă ai creierul omletă”!

În 2007, când divorţul de Ryan încă nu se finalizase, în presa americană se scria că Reese ar avea o relaţie cu actorul Jake Gyllenhall. Idila s-a şi concretizat, după ce s-a finalizat divorţul, dar cei doi s-au despărţit doi ani mai târziu. Nu a stat prea mult să-şi plângă de milă, iar la puţin timp de la despărţirea de Jake, actriţa a început o relaţie cu Jim Toth, un agent de talente, iar în 2010 cei doi au anunţat că s-au logodit. S-au căsătorit în martie 2011 şi au împreună un băieţel pe nume Tennessee James Toth.

... dar a câștigat Oscarul cu rolul din „Povestea lui Johnny Cash”

Cu toate acestea, Reese Witherspoon nu a fost ferită de scandaluri! La 13 aprilie 2013, blonda a fost arestată pentru că s-a urcat beată la volanul maşinii şi s-a luat la ceartă cu un poliţist. Asta, după ce soţul ei fusese arestat... din acelaşi motiv!

Şi mama vitregă a actriţei a avut probleme cu legea! Patricia Taylor a fost acuzată de abuz asupra animalelor! Asta după ce, mama lui Reese a lăsat un câine să se deshidrateze într-o zi toridă de vară! Mai mult, un vecin a raportat-o la „Protecţia Animalelor” pentru că a abandonat un alt câine sub pretextul că... „nu l-a mai vrut!”. Noroc că Reese nu seamănă cu mama ei şi se declară „o mare iubitoare de animale”!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net