Micuţa Maria i-a redat zâmbetul lui Vanghelie

Ultima actualizare:

    Oana Mizil a născut, ieri la prânz, la o clinică privată, o fetiţă de nota 10Foto: Blitz
Oana Mizil a născut, ieri la prânz, la o clinică privată, o fetiţă de nota 10Foto: Blitz

Arestat la domiciliu şi proaspăt tătic! Marian Vanghelie râde cu un ochi şi cu altul plânge. Ieri a fost mare sărbătoare în familia politicianului, care a devenit părinte pentru a doua oară. Chiar dacă nu şi-a rezolvat problemele cu legea, venirea pe lume a micuţei Maria i-a alinat supărarea.

La 47 de ani, Marian Vanghelie a devenit tătic pentru a doua oară. Cu această ocazie, primarul suspendat al Sectorului 5 a primit încuviinţarea instanţei să-şi părăsească locuinţa două zile, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

Ferchezuit şi îmbrăcat la costum, Vanghelie şi-a luat iubita la braţ, iar în jurul orei 11.00 cei doi au ajuns la un spital privat din Capitală. Aceştia au fost însoţiţi de fiul edilului, Alexandru (21 de ani), dar şi de deputatul PSD Mădălin Voicu, care ar putea fi naşul micuţei Maria.

Vanghelie a primit două zile de libertate ca să-și vadă fetiţa
Vanghelie a primit două zile de libertate ca să-și vadă fetiţa

Chiar dacă o aştepta o operaţie de cezariană, bruneta s-a aranjat mai ceva ca pentru o serată. Coafată, machiată, cu gene false şi perle la ureche, Oana a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi a declarat că vrea să-i facă mai mulţi copii lui Vanghelie. După câteva ore, edilul a dat vestea cea mare pe Facebook, unde a postat şi câteva fotografii cu fetiţa. “Sunt fericit că s-a născut. Sunt bine şi ea, şi mama ei. A primit nota 10 la naştere. Are 2,7 kg. Totul a decurs foarte bine”, a spus Vanghelie.

Şi asta nu e singura schimbare din viaţa lui Vanghelie. Acesta a precizat că a părăsit vechea casă şi a şi amenajat camera fetiţei în noua locuinţă. Astfel că Oana nu va mai trebui să facă naveta între “celula de lux” şi casa din Zambaccian în care bruneta stătea cu mama ei. Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv pe 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net