Mihaela Rădulescu: "Nu caut să fiu pe placul eşuaţilor". De ce a luat foc diva VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    MIhaela a reacţionat dur după ce a fost criticată pentru că a stat "tavă" lui FelixFoto: Arhiva personală
MIhaela a reacţionat dur după ce a fost criticată pentru că a stat "tavă" lui FelixFoto: Arhiva personală

După ce toată lumea a criticat-o pentru că a stat pe post de tavă pentru iubitul ei, Răduleasca reacţionează. În stilu-i caracteristic, Mihaela a devenit virulentă pe Facebook. "Nu caut să fiu pe placul eşuaţilor", spune Mihaela, jignind în stânga şi-n dreapta. Dar ce credeţi că spiritele s-au calmat? Fiţi atenţi cu ce comentarii acide au taxat-o cei care îi citesc postările.

A vrut cu orice preţ să demonstreze că la 46 de ani este la fel de sexy ca la 20. Însă, Mihaela Rădulescu a dat-o în bară pentru că poza de pe Instagram în care apare stând aplecată, pe post de tavă pentru iubitul ei, a stârnit nenumărate critici în rândul internauţilor. Cu toate acestea, diva de la Monaco nu a rămas indiferentă la criticile răutăcioşilor şi le-a aruncat cuvinte grele: "Nu pot fi altfel decât vreau şi pot să fiu, nu caut să fiu pe placul eşuaţilor şi nu ştiu să mă mint! Îmbrăcată sau nu în costum de baie, viaţa mea e aceeaşi! Doar dezbaterea publică e diferită, căci asta se întâmplă când laşi fereastra deschisă şi ţi se vede... Viaţa! Ador ferestrele deschise, de-aia nu-mi fac ziduri de ipocrizie sau de apărare", a răspuns Mihaela, pe pagina personală de Facebook.

Răduleasca a continuat şi i-a avertizat pe toţi că "răutăţile" nu o afectează: " Când te prinzi că gura lumii nu îţi schimbă viaţa, înveţi să fii atât de nepăsător la dezbaterile lor inutile şi atât de grijuliu cu ceea ce contează pentru tine ...Şi ce bine-mi iese treaba asta!".

Chiar şi aşa, unii admiratori ai brunetei nu au fost de aceeaşi părere cu ea şi.. au taxat-o dur. "Se pare că nu eşti deloc nepăsătoare din moment ce te întorci în acelaşi punct. Pare că eşti împlinită şi totuşi îţi lipseşte ceva! Dincolo de ceea ce spui şi de acţiunile tale, se simte o oarecare frustrare. Să fie înaintarea în vârstă?", este unul dintre comentariile primite de Mihaela.

Un alt "răutăcios" i-a scris: "Mă minunez câţi fani pot să aibă aceste persoane care se numesc VIP-uri şi care într-o zi nu-şi vor mai putea folosi corpul şi iubirile în captarea de like-uri!". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net