Mihai Mărgineanu, Florin Chilian, Gabi Luncă, spectacol de excepție!

Ultima actualizare:

    Mihai Mărgineanu (46 de ani)foto: Arhiva Personală
Mihai Mărgineanu (46 de ani)foto: Arhiva Personală

Mihai Mărgineanu (46 de ani), Emeric Imre, Florin Chilian (46 de ani) și, marea surpriză a spectacolului, Gabi Luncă, dar și alți artiști, vor concerta de Sărbători pentru persoanele mai puțin ajutate de soartă. Cântăreții vor urca pe scenă pentru bătrânii lăsați de familii în aziluri.

Aceștia vor cânta în incinta Mall-ului Băneasa, unde se va percepe o taxă de bilete care va fi, ulterior, donată azilurilor de pensionari din Capitală. Mihai Mărgineanu a venit în platoul emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, unde a dezvăluit mai multe despre spectacolul care urmează să aibă loc la 14 decembrie.

„Este un spectacol de strângere de fonduri pentru cei mai bătrâni dintre noi care își trăiesc bătrânețile în centre specializate, să nu le spunem neapărat centre, că sună... să le spunem... un loc pentru bătrâni, case pentru bătrâni, niște oameni extrem de interesanți, extrem de interesanți! Oameni care au saci de povești în spate și care au o experiență extraordinară... fice de contese, campion mondial de box, nepoata scriitorului, domnului, care a scris «Păcală». Sunt oameni care mai au nevoie de un zâmbet și este o inițiativă a unei adevărate doamne, o cheamă Rebeca Onoriu, care a avut puterea să strângă oamenii ăștia pe lângă ea și cred că o să avem mare succes, o să cânte alături de noi doamna Gabi Luncă, care nu cred că a mai cântat de foarte mult, adică publicul are ocazia să o revadă cântând, o să ne prezinte Dani Oțil și o să fie bine”, a mărturisit artistul.

Acesta a dezvăluit și faptul că încearcă să adune cât mai mulți oameni la concert, pentru a strânge o sumă de bani frumușică pentru bătrâni: „Este un spectacol de strângere de fonduri pentru cei mai bătrâni dintre noi care își trăiesc bătrânețile în centre specializate, să nu le spunem neapărat centre, că sună... să le spunem... un loc pentru bătrâni, case pentru bătrâni, niște oameni extrem de interesanți, extrem de interesanți! Oameni care au saci de povești în spate și care au o experiență extraordinară... fice de contese, campion mondial de box, nepoata scriitorului, domnului, care a scris «Păcală». Sunt oameni care mai au nevoie de un zâmbet și este o inițiativă a unei adevărate doamne, o cheamă Rebeca Onoriu, care a avut puterea să strângă oamenii ăștia pe lângă ea și cred că o să avem mare succes, o să cânte alături de noi doamna Gabi Luncă, care nu cred că a mai cântat de foarte mult, adică publicul are ocazia să o revadă cântând, o să ne prezinte Dani Oțil și o să fie bine”.

Se pare că artistul a fost impresionat de persoanele mai în vârstă decât el, pe care se pare că cei tineri le ignoră. Mai mult, pe platorile de filmare ale serialului „Las Fierbinți”, el, dar și restul echipei, s-a împrietenit cu sătenii locului: „Cei mai tineri dintre noi zic «Haide, mă, lăsați-ne!» că o să ajungă să se «coacă» și să-și dea seama de lucrurile importante. Eu filmez, după cum știți foarte bine și nu cred că e un secret, încă un film, se numește «Las Fierbinți». Acolo filmăm într-un sat de oameni, în locurile de filmare evident că ne-am făcut prieteni și ne-am făcut prieteni și dintre cei mai bătrâni. Unul dintre ei... noi trecem pe la el în fiecare zi să-i spunem «Salut! Să trăiți!». Voi nu vă dați seama câtă bucurie îi facem doar că ne salutăm pe stradă. Pentru că... copiii sunt plecați departe, soția nu mai este din păcate pentru el, e singur și un salut e perfect”.

Merge la concerte cu avionul personal

După mult timp în care și-a dorit acest lucru, Mihai Mărgineanu a reușit să își achiziționeze un avion cu care să își asigure transportul către marile orașe ale țării: „Este aroganța maximă, asta vorbeam mai devreme, eu m-am rugat vreo doi-trei ani de zile, m-am rugat la Moș Crăciun așa, să-mi aducă și mie un avion de Crăciun. Nu mi l-a adus de Crăciun, mi l-a dat prin februarie, că dacă nu-ți cumperi ceasuri, nu-ți iei țoale de firmă și nu îți iei șampanie cu artificii de 20.000 de euro, poți să-ți cumperi o grămadă de lucruri. Și dacă nu-ți cumperi ultimul tip de mașină tot timpul, an de an, poți să-ți cumperi o grămadă de alte lucruri. Și sunt posesorul unui avion extraordinar, un avion superb care este mai bătrân decât tata, Dumnezeu să-l odihnească, este un avion bătrân, dar nu există avion bătrân, există avion apt de zbor, deci un avion apt de zbor cu care zbor în orașele mari, unde am aeroport sau aerodrom și mă duc la concert. Este mult mai puțin... este foarte periculos pe drumurile publice. Sunt tot felul de nebuni care merg cu viteză, nu se asigură, cu avionul este simplu, ajungi repede, faci o oră până la Cluj, fac o oră până la Cluj!”.

Mai mult, artistul este de părere că drumurile sunt adevărate pericole publice și că, din acest punct de vedere, termenul de „condiții bune” este inexistent la noi. „La noi pe drumurile publice nu există nici o condiție bună. Dacă nu merg TIR-urile de la București la Sibiu, o să ajungi la o cifră impresionantă, nici nu pot s-o pronunț”, a afirmat Mihai Mărgineanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net