Mirabela Dauer a fost jefuită! Cine e făptaşul VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Mirabela Dauer a fost jefuităFOTO: Arhiva personală
Mirabela Dauer a fost jefuităFOTO: Arhiva personală

Mirabela Dauer trece prin clipe dificile! Îndrăgita cântăreaţă a fost jefuită. Artista a reclamat la poliţie că i s-au furat 5.000 de lei, iar menajera ei a dispărut!

Povestea pare simplă, dar Mira nu vrea să facă o legătură între lipsa banilor şi plecarea misterioasă a persoanei în care avea cea mai mare încredere. A mers la bancă să scoată nişte bani şi a înnebunit când a văzut că fondurile sunt insuficiente! Mirabela Dauer a încercat să se calmeze, dar funcţionara de la ghişeu i-a dat vestea la care nu se aştepta: cardul ei era gol! Artista a aflat că cineva îi scosese câteva zile la rând bani din cont, până când l-a golit.

Ajunsă acasă, Mirabela a aflat că pe lângă cei 3.000 de lei care-i lipseau din bancă, i-au dispărut şi 2.000 de lei, pe care îi lăsese menajerei pentru plata facturilor! Dar surpriză! Şi femeia a fost de negăsit. Cu toate acestea, cântăreaţa nu vrea să conceapă că omul ei de încredere ar fi furat-o.

''Eu nu vreau să se facă speculaţii. Eu nu am spus şi n-o să spun niciodată că Erika ar fi cea care mi-a scos banii. Nu. Eu nu pot să o acuz şi nu pot să cred nicio secundă în viaţa mea că acest om drag mie, care 8 ani de zile a stat lângă mine, poate să-mi facă un rău atât de mare", a declarat solista pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Mai mult decât atât, Mirabela a declarat că menejara Erika nu avea de unde să ştie pinul cardului. Se teme însă ca femeia să nu fi păţit ceva rău.

''Ne e frică de acest lucru, să nu facă un gest necugetat'', a mai adăugat aceasta.

Dacă despre bani nu a aflat nimic, depre menajeră ştie că aceasta a mers la casa părintească din Odorheiul Secuiesc, unde oamenii legii au găsit un bilet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net