Moni, întâlnire secretă cu fiica ei. Irinel a povestit tot VIDEO EXCLUSIV

4 februarie 2015
image
Monica Gabor a venit în ţară pentru a petrece timp cu fiica ei. În imagine, la o altă vizită în RomâniaFoto: Alex Muscaliu

Deşi Monica Gabor este plecată în America, unde are propria viaţă, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta soţie este implicată în viaţa fetiţei lor, Irinuca.

Fără ca nimeni să ştie, Moni a venit la Bucureşti şi a petrecut câteva zile cu fiica ei. Irinel a povestit, pentru reporterii emisiunii Click! că micuţa a stat cu mama ei până când fosta "scorpie de la Izvorani" a plecat în America, la începutul lui ianuarie.

"Am luat-o pe Irina la mine în maşină, sub acoperire, am fost în cartierul bucureştean unde am avut întâlnirea. Am încredinţat-o pe Irina mamei sale chiar în ziua în care a venit. A stat cu ea până a plecat", a spus Irinel.

Deşi s-a scris în trecut că Moni a uitat de fiica ei, Irinel a spus că pur şi simplu, nici el, nici mama Irinei nu vor să discute despre relaţia mamă-fiică. 

Prezenta la avanpremiera filmului de animație SpongeBob cu Irinuca, Irinel a dezvăluit că nu o lasă pe micuţă să stea pe internet. În schimb, fetiţa pictează mereu: "Nu are acces la internet, decât sub supravegherea mea. Când voi considera că e cazul, va avea voie. A mai făcut un tablou, avansează. Nu m-a pictat niciodată". 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg