Morris s-a «tunat»! Ce şi-a făcut cântăreţul VIDEO EXCLUSIV


    Morris a apelat la chirurgia estetică FOTO: Arhiva personală
Morris a apelat la chirurgia estetică FOTO: Arhiva personală

Baba suferă la frumuseţe, dar nici cu moşul nu ne e ruşine. Dacă tot mai multe femei îşi iau inima în dinţi şi păşesc în cabinetele esteticienilor pentru retuşuri, bărbaţii de ce ar fi mai prejos? Morris se numără printre ei. Artistul s-a "tunat".

Cine a zis că doar femeile sunt preocupate de aspectul lor fizic? Din ce în ce mai mulţi bărbaţi nu ies din casă până nu se aranjează până la cel mai mic detaliu şi nu spun "nu", atunci când vine vorba de o intervenţie chirurgicală de tip estetic. Deschis la provocări, Morris a ales să se "tuneze" cu acid hialuronic.

«Sincer, am un pic de emoţii, dar uite ca sunt pe mâini bune. Am ales cu sufletul deschis să fac procedura respectivă şi după aia să vedem rezultatele», a mărturisit Morris.

Nu înţepăturile aveau să îl sperie pe cântăreţ: «Un pic îmi e frică», a spus artistul.

S-au dus vremurile în care doar femeile ajungeau pe mesele esteticienilor, atunci când mândrele se trezeau cu diverse nemulţumiri, o dată cu înaintarea în vârstă. Acum, oricine are o astfel de problemă şi vrea să o rezolve, nu se mai teme de criticile celorlalţi. Lumea s-a împăcat deja cu ideea că intervenţiile chirurgicale estetice, sau cele minim invazive, nu sunt exclusiv pentru femei.

«Numai fetele să vină să facă măsură asta ? Eu cred că a venit momentul că şi noi băieţii să avem mai multă grijă de noi şi să facem operaţiunile astea şi procedurile astea de nu ştiu... nu neapărat de întinerire, dar să fim tot timpul cu tonusul ridicat şi cu zâmbetul pe buze», a mai adăugat acesta.

În două săptămâni, Morris va vedea cu adevărat rezultatele intervenţiei executate de medic. Până atunci, însă, are tot timpul să se gândească ce alte mici retuşuri îşi va mai face.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg