Nelu Ploieşteanu, şase ore la păcănele

Ultima actualizare:
Cântăreţul a fost de neclintit din faţa apartului de joc
Cântăreţul a fost de neclintit din faţa apartului de joc

Drogul “păcănele” creează dependenţă, iar cel mai elocvent exemplu este cel al artistului Nelu Ploieşteanu (64 de ani). De când nu mai trece pe acasă şi nu mai dă socoteală nevestei, lăutarul “sparge” şi ultimul leuţ la jocurile de noroc. Ultima oprire se pare că i-a făcut pagubă serioasă la buzunar, căci solistul a ieşit de acolo după şase ore.

Cât de mult poate sta Nelu Ploieşteanu la cazinou? Răspuns: chiar şi 6 ore! Lăutarul nu se poate lăsa de acest viciu şi a fost surprins duminică la un cazinou din Piaţa Victoriei.

A ajuns aici în jurul orei 11.30 şi a ieşit după şase ore, acesta fiind chiar un record al artistului, care nu petrecea mai mult de două ore în sălile jocurilor de noroc.


    Cântăreţul a fost de neclintit din faţa apartului de jocFoto: Blitz
Cântăreţul a fost de neclintit din faţa apartului de jocFoto: Blitz

La ieşire nu părea prea fericit, semn că “spărsese” tot ce câştigase sâmbătă seară la cântări, mai ales că a fost de neclintit din faţa aparatuluide joc. Patima lăutarului pentru jocurile de noroc este atât de mare, încât artistul ignoră sfaturile medicilor şi-şi pune viaţa în pericol.

simeon stalpnicul png

Ploieşteanu are probleme cu inima şi nu are voie sub nici o formă să se enerveze. Cântăreţul nu şi-a schimbat doar obiceiurile, ci şi locaţia. De când a fost renegat de soţie, solistul de muzică de petrecere nu mai trece pragul casei şi nici pe cel al cazinoului din 1 Mai, căruia îi era fidel. Până mai ieri, acesta juca săptămânal la cazinoul din apropierea casei unde locuieşte nevasta Elena şi băiatul lor Mihăiţă (28 de ani), ţintuit la pat de o boală gravă. Cei doi soţi sunt în război de când s-a aflat că solistul duce  o viaţă dublă, el având o amantă tânără, pe Ana Maria Roşu, croitoreasă de profesie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net