Nick Rădoi petrece cu fosta iubită, când logodnica nu e în ţară VIDEO EXCLUSIV

image
Nick Rădoi se distrează de minune în preajma fostei iubite FOTO: Arhiva personală

Nick Rădoi nu renunţă la Mădălina Apostol. Milionarul şi-a aşteptat fosta iubită în aeroport, la miezul nopţii. Mai mult, cei doi au plecat la munte, unde vor petrece nişte zile de neuitat.

În mare taină, Nick Rădoi a venit în Românai însoţit de câţiva prieteni. Motivul? Afacerile şi distracţia. Absentă din peisaj a fost Oana, logodnica lui, care a preferat să rămână în America.

''Ea se distrează acolo, eu aici'', a spus Nick Rădoi, la întoarcerea în România.

Dar distracţia a început pentru milionar chiar peste Ocean, căci înainte de a veni în ţară Nick Rădoi s-a întâlnit cu fosta iubită în America! Cei doi au ales să petreacă împreună o vacanţă şi în România. Pentru a scăpa însă de ochii presei, Nick şi Mădălina au venit separat şi s-au întâlnit la aeroport.

''Din cauza voastră am venit cu avioane diferite'', a declarat Nick Rădoi, la sosirea în aeroport. Nici Mădălina Apostol nu a fost prea darnică în declaraţii: ''Nu ne-am văzut de ieri. Aşa am avut zborul, aşa am găsit, de asta am venit cu avioane separate'', a ţinut să spună Mădălina pentru emisiunea Click!

În săptămâna petrecută în România, Mădălina Apostol i-a făcut lui Nick Rădoi un program bine stabilit: ''În special în cluburi, bineînţeles. La munte, casa Poporului, iar de la aeroport mergem la club'', a mai spus bruneta.

Oana, actuala logodnică a milionarului, pare că nu este un impediment între Nick şi Mădălina. Totuşi înainte de a pleca din America, blonda i-a dat sfaturi iubitului ei.

''Să fiu cuminte. Şi să nu fac prostii'', a mărturisit omul de afaceri pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

Referitor la actuala logodnică a milionarului, Mădălina Apostol a preferat să se abţină: ''Mă abţin că nu cunosc, deci nu pot să vorbesc'', a spus bruneta.

image
Cei doi au venit separat, dar au plecat împreună

Cu gândul la Oana, dar cu inima lângă fosta, Nick a scăpat porumbelul: ''Unde-i lista babe? Eu zic la toate femeile babe'', a declarat Nick Rădoi. Dar nici bruneta nu s-a lăsat mai prejos şi a mărturisit cum îl alintă pe Nick: ''Ca şi prieten îi spun mister Nick Rădoi, câteodată, când sunt supărată. Când nu sunt supărată îi spun bebeluş. Babe, bebeluş, pe acolo''.

Şi ca să fie sigur că actuala iubită nu-l va aştepta acasa îmbufnată, milionarul i-a cerut iertare în faţa camerelor de filmat: ''Oana, nu fi supărată, dar sunt cu prietenii mei şi cineva trebuia să îmi facă un program. Sper să mă ierţi'', i-a spus Nick Rădoi logodnicei lui.

După ce au petrecut în cluburile bucureştene, milionarul a plecat într-o vacanţă binemeritată la munte, însoţit de doi asociaţi şi Mădălina: ''Este şi ea, pentru că ea este cu organizarea, este cu tot ceea ce se întâmplă aici în România, cu programarea noastră şi totdeauna merge şi ea cu noi pe unde mergem. După restaurant o să avem o petrecere cu Florin Salam, pentru că este ziua fiului lui, Dany şi o să ne reîntoarcem'', a încheiat afaceristul.

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg