Nico, şoc anafilactic de la o bucăţică de kiwi! VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Nico este foarte preocupată de sănătatefoto: arhiva personală
Nico este foarte preocupată de sănătatefoto: arhiva personală

Nico (45 de ani) a intrat în şoc anafilactic din cauza unei feliuţe de kiwi! Întâmplarea petrecută în urmă cu 17 ani încă îi dă fiori cântăreţei. Grijulie cu sănătatea ei, artista a încercat un nou aparat care i-a scanat întreg corpul, dar şi mintea, spiritul şi sufletul.

Nico (45 de ani) a intrat în şoc anafilactic din cauza unei feliuţe de kiwi!

Oboseala cronică şi-a apus amprenta asupră stării de sănătate a lui Nico. Dornică să-şi cunoască organismul, artista a apelat la un centru de medicină integrativă pentru a încerca un aparat inovator, care i-a scanat corpul, dar şi sufletul.

 "Am o frică de a nu păţi ceva şi eu şi fiica mea şi părinţii. Eu îi duc la control, chiar am grijă de toată lumea. E o tehnologie nouă şi am zis să încerc. Eu merg pe tratamentele homeopatice, fac şi reflexoterapie, acupunctură şi multe alte chestii care eu zic că ajută", a spus Nico la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv. Deşi medicii au descoperit că suferă de oboseală cronică, iar în corp i-au găsit metale grele, rezultatele nu au speriat-o pe Nico. "Am oboseală cronică de ceva timp. Dorm suficient. Am avut timp să mă odihnesc, dar organismul nu răspunde. Am o intoleranţă la gluten, câteva metale grele", a mărturisit artista la Prima Tv.

Nico a identificat de-a lungul timpului câteva alimente de care preferă să stea cât mai departe, căci altfel ajunge la spital. "Micii, carnea tocată în general mi-au făcut foarte rău şi am stat două săptămâni pe medicamente. Mi-am dat bila peste cap. Am alergie la kiwi. Dacă am mâncat fac şoc anafilactic. Am descoperit la 28 de ani când am mâncat prima oară", a completat Nico la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net