Nicolas Cage îşi face singur dreptate în «Justiţie pe cont propriu»

Ultima actualizare:

    Bugetul filmului a fost de  30 de milioane  de dolari
Bugetul filmului a fost de 30 de milioane de dolari

Viaţa de familie a lui Will Gerard (Nicolas Cage) e dată peste cap într-o noapte, când soţia, Laura (January Jones), e atacată violată. Femeia ajunge inconştientă în spital, iar el aşteaptă cu înfrigurare orice semn de îmbunătăţire a situaţiei...

"Aceasta e o poveste despre un om disperat, care acceptă o ofertă de a se răzbuna fără a apela la justiţie, şi care îşi dă seama curînd că, de fapt, a făcut un pact cu diavolul", spune regizorul Roger Donaldson.

Una dintre cele mai solicitante secvenţe a fost cea în care Cage urmărit şi fuge pe jos pe o şosea aglomerată.

"Habar n-aveam că voi fugi într-un spaţiu atît de aglomerat. Ştiam doar că voi avea o zi de filmare cu puţine replici, aşa că am venit relaxat, pentru a mă trezi apoi că alerg pe o şosea cu mai multe benzi. A fost o experienţă intensă".

Intrepretând rolul unui profesor, Nicolas Cage mărturiseşte: "Am un imens respect pentru această categorie. Tatăl meu a fost profesor şi consider că i-am adus un omagiu cu acest rol".

Oraşul New Orleans joacă un rol important, pentru că acolo totul e învăluit în mister: "E un oraş cu un mix extraordinar de culturi, iar noi am vrut să-l înfăţişăm autentic, nu ca în broşurile turistice", spune scenograful Dennis Washington.

Thriller SUA, 2011T: Seeking JusticeR: Roger DonaldsonD: Nicolas Cage, January Jones, Jennifer Carpenter, Guy Pearce, IronE Singleton105 min

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net