Nicoleta Luciu: „Mi-am micșorat stomacul!”


    Nicoleta Luciu dezvăluie secretele unei siluete de invidiat Foto: Prima Tv
Nicoleta Luciu dezvăluie secretele unei siluete de invidiat Foto: Prima Tv

Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a reușit să ajungă la o greutate de 56 de kg, având o înățime de 1,76 metri, conform spuselor proprii. Totuși, nu ține secretul doar pentru ea, ci alege să dezvăluie metoda la care a apelat.

Într-un interviu acordat recent, fosta actriță a dezvăluit secretul siluetei ei de invidiat, în condițiile în care aceasta are acasă patru copii. Nicoleta a povestit că a reușit să scape de kilogramele ce o deranjau, fără să se înfometeze, ci mâncând foarte puțin. „Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta pentru revista Viva.

Vedeta a mai ținut de-a lungul timpului diete, fiind cunoscută pentru refacerea extraordinară după naștere. Această metodă însă, pare să-i priască din plin. Pe lângă dezvăluirile legate de alimentație, Nicoleta Luciu le-a mai dat un mic pont fetelor interesate. „În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, a adăugat aceasta.

simeon stalpnicul png
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png