Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmu╚Ťeanu, s─âltat din cas─â de masca╚Ťi. ÔÇ×A fost o ne├«n╚ŤelegereÔÇŁ, spune artistul

29 mai 2020
image
Nikolaos Papadopolous,iubitul Adrianei Bahmu╚Ťeanu, se afl─â ├«n carantin─â la Techirghiol

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmu╚Ťeanu, a fost luat de acas─â cu masca╚Ťii ╚Öi plasat la un centru de carantin─â din Techirghiol. Artistul s-a ├«ntors acum c├óteva zile din Grecia, dar nu a respectat legea care impune izolarea la domiciliu ca m─âsur─â de preven╚Ťie ├«mpotriva coronavirusului. Iat─â ce a declarat Nikolaos despre incident ╚Öi care au fost motivele pentru care s-a ajuns aici. Omul spune c─â este nevinovat.

Din primele informa╚Ťii f─âcute publice, se pare c─â artistul a revenit de cur├ónd din Grecia, unde a urmat ni╚Öte tratamente medicale. El a ajuns ├«n Rom├ónia acum cinci zile. La punctul de trecere a froniterei Nikolaos a declarat c─â se va autoizola la domiciliu ├«n locuin╚Ťa sa din Constan╚Ťa. ├Äns─â vame╚Öul a ├«n╚Ťeles c─â artisul va r─âm├óne ├«n Bucure╚Öti. C├ónd l-a vizita poli╚Ťia, ia-l de unde nu-i!!

Nikolaos a declarat c─â totul a fost doar o ne├«n╚Ťelegere deoarece la vam─â, din pricina unei confuzii, nu i-au fost trecute cele doua adrese la care locuie╚Öte, ci doar cea din Capital─â. Iat─â ce a declarat c├ónt─âre╚Ťul dup─â incident: ÔÇ×Eu m-am ├«ntors din Grecia acum c├óteva zile. Am venit cu ma╚Öina, am traversat Bulgaria f─âr─â probleme, iar la intrarea ├«n Rom├ónia mi s-a pus ├«n vedere c─â va trebui s─â r─âm├ón ├«n izolare timp de 14 zile ╚Öi am fost ├«ntrebat de traseu ╚Öi de domiciliu sau locul ├«n care ├«mi voi efectua carantinarea. Era o femeie-vame╚Ö─â, c─âreia i-am spus c─â merg la Bucure╚Öti pentru a-mi lua ma╚Öina, dup─â care m─â ├«ndrept spre Constan╚Ťa unde voi r─âm├óne ├«nchis ├«n cas─â. Aici trebuie s─â precizez faptul c─â eu am domiciliu at├ót ├«n Bucure╚Öti c├ót ╚Öi ├«n Constan╚Ťa. Femeia de la vam─â mi-a completat documentele ╚Öi mi-a urat drum bun. Eu mi-am dat seama c─â ea a trecut acolo doar Bucure╚Öti, pentru c─â eu nu vorbesc limba rom├ón─â. Eu sunt cet─â╚Ťean grec cu domiciliu ├«n Rom├ónia, am aici un studio, o afacere, dar nu ╚Ötiu prea bine limba, nici s─â scriu nici s─â citescÔÇŁ, a precizat artiatul.

Ce s-a ├«nt├ómplat, mai exact? Artistul a spus c─â merge ├«n Bucure╚Öti, iar apoi c─â se ├«ndreapt─â spre Constan╚Ťa unde va r─âm├óne izolat la domiciliu. Vame╚Öa a ├«n╚Ťeles, ├«ns─â, cu totul altceva ╚Öi anume c─â artistul va r─âm├óne ├«n Capital─â. ÔÇ×Toate bune ╚Öi frumoase, am ajuns la Bucure╚Öti, dup─â care la Constan╚Ťa. Dup─â dou─â zile primesc un telefon de la Poli╚Ťie. ÔÇśBun─â ziua, am fost la dumneavoastr─â acas─â ╚Öi nu era╚ŤiÔÇÖ. ÔÇśP─âi unde a╚Ťi fost?ÔÇÖ, am ├«ntrebat eu. ÔÇśLa Bucure╚ÖtiÔÇÖ. P─âi eu sunt la Constan╚ŤaÔÇÖÔÇŽ ÔÇśMul╚Ťumim, bun─â ziuaÔÇÖÔÇŽ ╚śi asta a fost totÔÇŁ, a sus╚Ťinut Nikos Papadopoulos, potrivit wowbiz.ro.

Legea este foarte clar─â. Cine nu respect─â izolarea la domiciliu este plasat obligatoriu ├«n carantin─â. Nikolaos a fost dus ├«n carantin─â la Techirghiol. El va asta aici 14 zile. Dac─â ├«n tot acest timp nu prezint─â simptome de infec╚Ťie cu Covid-19, el va putea s─â plece acas─â.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg