Nu e "Muma pădurii", e blonda din "Plăcintă americană". O mai recunoaşteţi pe Tara Reid?

Ultima actualizare:
2015 - Are trupul plin de riduri şi vergeturi
2015 - Are trupul plin de riduri şi vergeturi

În urmă cu 16 ani era una dintre cele mai sexy blonde din lume. Chipul ei angelic cu ochi de azur şi trup impecabil a făcut furori în filmul “Plăcintă americană”. Astăzi, Tara Reid are corpul distrus!

Abdomenul plin de vergeturi şi îmbătrânit, picioarele slabe şi devastate de celulită pe coapse, sânii lăsaţi! Aşa a apărut recent actriţa Tara Reid (39 de ani), în costum de baie, pe o plajă din Miami.

Vedeta care, în 1999, înnebunea bărbaţii din întreaga lume, cu apariţia ei sexy din filmul de mare succes “Plăcintă americană”, a oferit de astă dată un spectacol horror. Practic, a ajuns de nerecunoscut cu silueta ei mumificată.

1999 - Făcea furori în “Plăcintă americană”
1999 - Făcea furori în “Plăcintă americană”

Abuzul de alcool şi repetatele operaţii de liposucţie i-au făcut praf trupul de invidiat. E îngrijorător de slabă, plină de vergeturi pe abdomen, pielea i s-a încreţit şi i se văd oasele. “Burta mi s-a umplut de riduri şi s-a lăsat după operaţia de liposucţie din 2006, pe care am s-o regret întreaga viaţă. Totuşi, nu pot să spun că nu îmi voi mai face operaţii estetice, fiindcă nu ştiu cum mă voi simţi peste câţiva ani. Acum sunt mulţumită de cum arăt. Dar durerile fizice şi sufleteşti pe care le-am avut după operaţia nereuşită au fost oribile. Doi ani de zile mă luptam să nu recunosc când mi se spunea ce corp urât am”, a spus Tara, care are o avere de 2 milioane de dolari.


    2015 - Are trupul plin de riduri şi vergeturiFotografii: Guliver / Splashnews
2015 - Are trupul plin de riduri şi vergeturiFotografii: Guliver / Splashnews

Actriţa a avut relaţii cu producătorul de televiziune Carson Daly (2000-2001), antreprenorul Michael Axtmann (2010), omul de afaceri Michael Lillelund (2011), finanţistul bulgar Zahari Kehaiov (2011) şi muzicianul israelian Erez Eisen (2013-2014).

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net