Nu pleacă nicăieri fără brățările talisman! Ce poartă vedetele

Ultima actualizare:

    Dana Săvuică (45 de ani)foto: David Muntean
Dana Săvuică (45 de ani)foto: David Muntean

Vedetele noastre apelează la brăţările talisman atunci când vor o schimbare în viaţa lor. Fie că sunt realizate dintr-un şnur simplu, fie din materiale preţioase, le vedem la încheieturile lor. Iată cine sunt cele care nu pleacă de acasă fără bijuteriile care «fac minuni».

Din ce în ce mai multe vedete de la noi au apelat la brăţările talisman atunci când au vrut să-şi găsească jumătatea sau dimpotrivă... liniştea după un divorţ. Unele vor să se îmbogăţească peste noapte, altele vor sănătate. Pentru toate aceste dorinţe puteţi găsi talismanul ideal.

Dana Săvuică este ahtiată după astfel de bijuterii minune, preferatul ei fiind un elefănţel aducător de noroc şi fericire, pe care nu-l scoate de la mână nici s-o pici cu ceară: „Am colecţionat aici o grămadă de pietre preţioase, chiar şi pentru talisman vin, pentru talismanul meu, ăsta este talismanul meu, acesta este un elefant , ştii că elefantul aduce noroc, cu safire negre şi mai am perle, mai am inimioare, normal trebuie să fim toto timpul îndrăgostite, steluţe, ametist, yin şi yang binenţeles”.

Giulia Anghelescu este şi ea o mare fană a brăţărilor talisman. Bruneta obişnuieşte să le poarte zilnic pe toate şi le scoate doar noaptea, nu de alta dar să nu trezească micuţii cu zornăitul lor: „Port foarte multe brăţări. Doar că le ţin ascunse. Şi am foarte multe talismane pe care le-am priteni, de la prietene, de la soţul meu, de la cei din familie. Şi am brăţările astea pe care nu le dau jos de la mână, niciodată. La somn nu. Pentru că o dernjez pe cea mică şi zice «Vezi că zornăi şi nu-mi place»”.

Deşi adoră bijuteriile, Valentinei Pelinel nu îi place să se afişeze precum o sorcovă când iese în oraş sau la evenimente mondene. Pe principiul una şi bună, fostul manechin poartă un inel sau o pereche de cercei. În schimb, pune mare preţ pe inelele cu încărcătură sentimentală. Aşa se face că, deşi a divorţat de ceva timp, Valentina nu a  aruncat la coş verigheta de la Boureanu şi nici nu a dus-o la amanet, ci o păstrează încă într-o cutiuţă, ca să-şi aducă aminte de vremurile bune: „Nu cred că neapărat există o bijuterie de care să nu te desparţi, nu, de regulă ştii că e verigheta de care nu te desparţi, dar acum nefiind cazul în perioada asta, mai încolo”.

Dacă tot suntem la capitolul bijuterii, aflaţi că vedetele sezonului nu sunt numai brăţările talisman, dar şi ceasurile personalizate, un astfel de exemplar ajungând să coste şi 700 de lei. „În primul rând cred că se poartă stilul fiecăreia, e foarte important să ne urmăm stilul, cu dorinţele şi ce ne stă bine. Pe lângă asta e important să ne personalizăm bijuteriile şi pentru noi acum conceptul de ceasuri personalizabile este un plus de valoare pentru fiecare doamnă”, a explicat reprezentantul unui magazin de bijuterii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net