Nuami Dinescu, la un pas de moarte din cauza unei pisici

Ultima actualizare:

    Nuami Dinescu și-a pus viața în pericol pentru a salva o pisicăFoto: arhivă personală
Nuami Dinescu și-a pus viața în pericol pentru a salva o pisicăFoto: arhivă personală

Actrița Nuami Dinescu (53 de ani) a cucerit inimile telespectatorilor de când o juca pe Tanța în emisiunile lui Teo Trandafir. Nuami Dumitrescu a simţit pe pielea ei că viața este neprevăzută și te poate pune în situații dintre cele mai ciudate și periculoase.

Nuami a fost aproape de moarte din cauza unei pisici. Suflet bun, actrița și-a pus viața în pericol pentru a salva o micuță patrupedă: "Am auzit o pisică ţipând şi nu am ştiut ce e cu ea, a cui e. Eu stau într-o casă de asta veche, cu lift exterior prin care se vede, şi cu scară melc. Iar ea era între etaje, între etajul unu şi doi şi m-am dus să deschid geamul. Dar eu la un metru jumătate ce să deschid? Mi-am dat seama că trebuie să mă duc să mă ajut de ceva, am luat mătura şi am întins coada să deschid geamul. Nu am realizat că lumina e pe senzori, s-a stins şi în secunda doi am călcat în gol. Şi practic, instinctiv, am întins coada de mătură care s-a prins cumva în lift şi în partea de jos a balustradei. Am venit aşa şi spre norocul meu m-am lovit cu coastele de balustradă, de aia e bine să ai ţesut adipos, că îmi rupeam coastele, aşa măcar cred că au fost un pic fisurate şi m-am apucat de mătură şi n-am căzut pentru că altfel eram tai-tai", a declarat actrița pentru Focus Magazin, emisiunea mondenă de la Prima Tv.

Deși a fost la un pas de moarte, Nuami nu a renunțat la demersul său, a reușit să salveze mâța și a dus-o la adăpost. Chiar dacă inițial nu a simțit durerile, a doua zi a fost nevoită să-și sune medicul, care i-a prescris antiinflamatoare pentru coastele bolnave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net