Ovi a pierdut sute de mii de euro după participarea la Eurovision


    Ovi, alături de echipa sa, a compus şi produs piesa "Miracle"
Ovi, alături de echipa sa, a compus şi produs piesa "Miracle"

Sute de mii de euro, nici el nu ştie exact cifra. Atât ar fi trebuit să primească Ovi, ca producător al piesei „Miracle”, în urma difuzării ei la radio şi TV. Banii nu au ajuns la el, ci la o casă de discuri internaţională. Supărat, artistul se pregăteşte să boicoteze EBU, organizaţia care contabilizează toate difuzările pieselor participante la Eurovision.

După Eurovisionul de anul acesta s-a iscat un adevărat scandal la nivel internaţional între producătorii pieselor participante şi EBU, organizaţia care contabilizează apariţiile şi alocă banii. Sute de mii de euro ar fi trebuit să ajungă la fiecare compozitor/producător, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

"Multe țări din Scandinavia (Norvegia, Suedia,Danemarca) iau în calcul să boicoteze EBU de anul viitor, neparticipând la Eurovision, în cazul în care contractul dintre EBU și autorul piesei Câștigătoare/TV naționala, din fiecare țară, nu se schimbă. Mai exact, în cazul meu, majoritatea banilor veniți din vânzări, pentru Miracle, pleacă la Universal Music, cea mai mare casă de discuri internaţională, care are contact direct cu EBU, și nu la mine sau casa mea de discuri  -Daworks records, așa cum este normal. Personal, am aflat, de la șeful casei de discuri, ca am pierdut deja sume importante de bani dupa Eurovisionul de la Copenhaga. Miracle a depășit deja numărul de ascultări/downloads pe ITunes,Spotify etc, față de "Playing with fire" din 2010. Dacă aceste sume ar fi venit direct la mine, casa mea de discuri ar fi obținut deja discul de Platina. Noi primim doar 20% din aceste vânzări, din păcate", a declarat Ovi. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
cub andrele png
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg