Prigoană: «Parcă ar fi dușmanul copiilor»! Gestul făcut de Adriana

4 noiembrie 2015
article img
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu se acuză reciproc pentru deciziile luate în privința copiilorFoto: Click!

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu mai contenesc cu războiala prin tribunale. În timp ce Adriana vrea să-şi ducă băieţii la o şcoală de stat, Prigoană insistă ca Maximus şi Eduard să urmeze o şcoală privată.

Dacă în urmă cu o săptămână, instanţa a respins cererea Adrianei prin care solicita suplinirea acordului patern pentru mutarea băieţilor la o şcoală de stat, iată că, miercuri (4 noiembrie), Inspectoratul Şcolar Bucureşti i-a permis Adrianei înscirerea copiilor la o şcoală de stat, în condiţiile în care şcolarizarea minorilor este obligatorie. Motiv de sărbătoare pentru Bahmu! A arătat-o şi pe Facebook. Dar în timp ce ea susţine cu surle şi trâmbiţe că decizia este definitivă, fostul ei soţ, Silviu Prigoană, este de altă părere.

„Nu a câştigat Adriana nimic, au pierdut copiii şansa la un învăţământ de calitate. E un apel, nu e fondul! Ea a cerut, de fapt, în instanţă să ducă copiii la psihiatru şi s-a respins, iar în acelaşi timp a cerut ca copiii să fie înmatriculaţi temporar la Şcoala 150. Noi ne judecăm mâine pe fond, eu doresc la altă şcoală, la British School, fosta soţie doreşte la Şcoala 150! Parcă ar fi duşmanul copiilor! Nu înţeleg de ce”, a declarat, nervos, Prigoană.