Randi și Jo, colaborare de excepție! Noua piesă va fi hitul verii

Ultima actualizare:

    Randi și Jo au scos o nouă melodiefoto: arhiva personală
Randi și Jo au scos o nouă melodiefoto: arhiva personală

O poveste de dragoste arzătoare şi o promisiune fierbinte, "Până vara viitoare", ne spun în cel mai nou single, Randi şi Jo. Piesa a prins foarte bine la public şi este de așteptat ca aceasta să fie hitul verii.

Cei doi au colaborat pentru o piesă care va răsuna în boxe toată vara, iar videoclipul este unul incendiar, având în vedere că randi este deghizat în vampir. Invitați în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV, aceștia au vorbit despre noua melodie.

A jucat foarte bine, a făcut foarte bine ce-a făcut” a spus Jo despre prestația lui Randi în videoclip. Aceasta nu a avut nicio îndoială că videoclipul va ieși bine și a fost entuziasmată de când a auzit ideea pentru prima oară.

Nu cred că am mai avut o piesă cu un impact așa de mare din prima săptămână, sper că o să o ținem tot așa”, a spus Randi, informat de faptul că piesa lui a strâns foarte multe vizualizări în prima săptămână de la lansare.

În videoclip, Randi reprezenta un vampir „vegetarian”: „Nu mai mâncam oameni, dar îmi plăceau femeile pure și am găsit-o pe ea”. Jo îl dă de gol că s-ar fi dat la ea în timpul filmărilor: „Ai avut niște tentative la un moment dat în care te-ai fi luat un pic din gâtul meu”, însă acesta se apără, spunând că a acționat conform scenariului: „Nu, așa am fost instruiți, eu să mă fac că o mușc, ea îmi dă capul la o parte”.

Cei doi se înțeleg de minune, lucru ce le-a influențat foarte mult și colaborarea: „Cred că n-am putea să facem muzică dacă n-am fi prieteni”, a spus Randi despre relația de prietenie cu Jo. Acesta consideră că dacă nu s-ar înțelege bine cu artista, acest lucru s-ar simți în melodie, dar și în videoclip.

Artistul nu crede că s-a descurcat foarte bine la partea de actorie în noul videoclip, însă Jo crede că a avut „exact atitudinea care a trebuit”. Acesta s-a documentat și a știut exact cum trebuia să fie în rolul de vampir, încruntat și crispat.

„A fost greu că ne-am întins pe două zile și o noapte și am filmat fără pauză, dar ne spuneam în continuu că merită, merită, merită”, a declarat Jo despre munca depusă la realizarea videoclipului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net