Randi suferă din dragoste? Povestea din spatele noii lui piese

Ultima actualizare:

    Randi (32 de ani) foto: Arhiva Personală
Randi (32 de ani) foto: Arhiva Personală

În ultimul an, Randi (32 de ani) a lansat nu mai puțin de trei melodii noi. Dintre acestea, una are în spate o poveste tristă, care se pare că l-a marcat pe artist. Randi a venit în platoul emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, unde a vorbit despre o experiență amoroasă mai puțin plăcută.

„Tu spui că e perfect/ Eu parcă am sufletul defect”, așa sună primele versuri din melodia „Dansăm”, nou lansată de către Randi. Acesta a mărturisit că versurile sunt bazate pe învățăturile pe care le-a extras dintr-o relație eșuată, o relație care s-a desfășurat, susține el, aproximativ acum trei ani.

„Ea era pe marginea unei prăpastii la figurat, dar era cu spatele la mine și se transformă într-un om de plastic. (...) E vorba despre momentele în care ne ascundem problemele din cuplu și ne îngropăm în noi înșiși, ne mințim și, până la urmă explodează și ne despărțim”, a explicat artistul, dezvăluind povestea din spatele melodiei.

Mai mult, acesta a recunoscut că a avut o experiență similară cu cea descrisă în versuri: „Am trecut la un moment dat prin asta, dar a fost acum ceva vreme, acum aproape trei ani. Am învățat din asta. Dacă nu reușești să rezolvi o problemă sau un conflict, treci mai departe”.

Cu toate acestea, Randi este, în continuare, pozitiv. Își adoră meseria și o face din pasiune. Ba mai mult, se consideră norocos față de persoanele care trebuie să-și câștige existența prin muncă fizică: „Consider că meseria noastră e destul de ușoară față de altele”.

Cât despre familie, artistul nu se grăbește deloc. Întrebat când urmează să vină un copilaș în viața lui, acesta a mărturisit că va veni, la un moment dat, momentul și pentru asta, dar că acum, copilul care îi luminează viața este nepoțelul său: „Deocamdată am un nepot și mai vine unul e pe drum”.

Deocamdată, lui Randi nu i-a „furat” inima nici o femeie, iar asta nu pentru că nu este dorit de reprezentatele sexului frumos, ci pentru că artistul are standarde înalte în ceea ce o privește pe viitoarea lui iubită. „Trebuie să fie într-un fel, să fie specială, minunată”, a mai mărturisit el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
image
actualitate.net
image
actualitate.net