Răsfăţ de vedetă! Alina Laufer a încercat tratamentul Madonnei

Ultima actualizare:

    Alina LauferFOTO: Arhiva personală
Alina LauferFOTO: Arhiva personală

Ce n-ar da să descopere secretul tinereţii fără bătrâneţe. Vedetele încearcă tot felul de tratamente pentru a arăta mereu bine. De pildă, Alina Laufer a încercat tratamentul cu care Madonna îşi întreţine tenul.

Alina Laufer este una dintre cele mai cochete femei de afaceri de la noi şi chiar dacă nu are prea mult timp liber la dispoziţie..pentu ritualurile de înfrumuseţare îşi rezervă câteva clipe doar pentru ea. Chiar dacă ridurile întârzie să apară pe faţa blondei, cearcănele din jurul ochilor îi dau bătăi de cap mai ales la primele ore ale dimineţii. Dar blonda a găsit soluţia pentru a scăpa de această problemă! A încercat tratamentul pe care Madonna îl aplică pentru a-şi reîntineri tenul.

''I-am făcut acum un tratament cu rejuvenate, cu care am acţionat cu ajutorul aparatului care ne produce oxigen hiperbaric. Am ajutat ca această substanţă rejuvenate care este plină de aminoacizi, acid hialuronic, vitamine, antiozidanţi şi aminopepide de colagen să o introducem în profunzimea dermului'', a declarat Andreea Dragomir, asistent medical terapeut, pentru emisiunea ''Focus Magazin''.

Tratamentul are un efect de lifting, aşa că cearcănele Alinei au dispărut ca prin minune!

''Eram destul de obosită, de dimineaţă aveam o faţă aşa mai căzută, dar după tratament mi se pare că arăt mult mai fresh, normal pe jumătatea aceasta a feţei. Încă aştept şi jumătatea cealaltă, dar sunt convinsă că rezultatele se văd mult mai bine în timp, normal că sunt şi pe moment, dar toate lucrurile astea bune despre care vorbea doamna, pe care eu povesteam că le înghit, iau suplimente multe cu aminoacizi, antioxidanţi, mă bucur că acuma le pot pune şi pe faţă'', a spus Alina Laufer.

Vedeta a mai avut parte de astfel de intervenţii. Acestea trebuie repetate dacă dorim ca efectele să se menţină pe termen lung.

''Pielea este supusă agresiunilor zilnic., zilnic. Cred că din punctul meu de vedere înghite cei mai mulţi radicali liberi şi este cel mai bine s-o hrănim cu antioxidanţi ca să neutralizăm toţi acei radicali liberi pe care nu avem cum să-i evităm din păcate în zilele noastre'', a mai spus ea.

Dar şi silueta Alinei este una de model. Cum reuşeşte?

''Cu mâncarea la mine e puţin e mai greu. Acuma chiar aveam un shake în maşină. Duc o viaţă destul de activă, deşi îmi place să mănânc, uit tot timpul să mănânc. Nu-mi place să mănânc prostii şi atunci nu sunt adepta mâncărurilor de tip fast-food. Decât să mănânc ceva rău mai bine rabd de foame''.

Dacă vedetele din showbiz se înghesuie să-şi pună silicoane cât mai mari, Alina şi-a făcut o reducţie după naşterea fetiţei sale, Karina: ''Înainte s-o nasc pe Kari, dacă mă întrebai nu-mi doream, după am recurs la intervenţia aceasta, dar eu spre deosebire de alte femei nu mi le-am mărit , ci mi le-am micşorat. Da, ştii, după ce alăptezi vreoi trei luni de zile şi te saturi, ai dureri de spate, le vrei mici, mic, mici''.

Chiar şi cu sânii mici, Alina Laufer face furori de fiecare dată la evenimentele mondene. Ca să nu mai vorbim că are acasă o frumuseţe de bărbat, pe carismaticul Ilan Laufer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net