S-a născut un al doilea Richard Gere, în Italia. Şi e tot actor

simeon stalpnicul png
Roberto Farnesi

I se spune "Richard Gere al Italiei". Iar dacă îl vezi, înţelegi în prima secundă de ce. Îl cheamă Roberto Farnesi şi este tot actor. Îl poţi vedea şi tu în rolul principal masculin din serialul difuzat la Prima TV, "Pasiune toscană".

 „La început, asemănarea mea cu Richard Gere a fost un card de acces în lumea entertainment-ului, nu m-a deranjat comparația, însă nici nu m-a flatat. Oricum, Gere la aproape șaptezeci de ani are încă foarte mult șarm”, spune Roberto Farnesi.

simeon stalpnicul png
Aşa arată acum Richard Gere

Actorul italian de 48 de ani este un bărbat foarte atrăgător și considerat irezistibil de multe tinere cu care a avut aventuri de scurtă durată. Acum este într-o relație de mai bine de doi ani cu un model italian cu 25 de ani mai tânără decât el, Lucya Belcastro, cu care își dorește un copil cu toate că nu este adeptul căsătoriei: "Conceptul de casatorie este invechit. Nu sunt alergic la căsătorie, însă nu îl consider un pas necesar”

Nici Richard Gere nu s-a căsătorit până la vârsta de 41 de ani când a hotărât totuși să facă acest pas cu Cindy Crawford, cu 17 ani mai tânără decât el.

Românii îl pot vedea zilnic pe Roberto Farnesi în rolul lui Alessandro Monforte, în serialul ”Pasiune toscană”, difuzat pe Prima TV, de luni până vineri de la ora 17.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Mutaţii coronavirus FOTO SHUTTERSTOCK
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel