Schimbare majoră pentru Mihai Mititescu, ex LaLa Band! Acum are parte de «Căldură mare» în Today

Ultima actualizare:

    Today au Caldura mare
Today au Caldura mare

După ce a făcut parte din trupa LaLa Band şi a jucat în “Pariu cu viaţa”, Mihai Mititescu revine pe piaţa muzicală cu un nou proiect. Piesa de debut se numeşte “Căldură mare”, iar el şi colegul lui Sorin Toma au lucrat la ea cu echipa de la DeMoga.

Mihai Mititescu are experienţă în lumea muzicală şi după despărţirea de LaLa Band a mai făcut parte şi din alte proiecte muzicale. Acum cântă împreună cu Sorin Toma (Bobo, ex Acces) în TODAY iar prima lor piesă a fost compusă de Liviu Teodorescu, Robert Toma, Yogi şi Cristi Onuţ, adică echipa de la DeMoga Music. Piesa se vrea a fi una catchy, fresh, de vară, care să te facă să te gândeşti la mare, soare şi fete goale. “Am lucrat din nou cu Liviu Teodorescu, fostul meu coleg din LaLa Band şi a ieşit o piesă de vară, care va avea lipici la ascultători”, a povestit Mihai Mititescu. “La versuri au contribuit Robert Toma şi Livu Teodorescu, iar ce a ieşit veţi auzi numai ascultând piesă. Noi avem încredere în această melodie că va fi ascultată toată vara”, a completat şi Sorin. “Deşi suntem de puţin timp în această formulă, credem că avem forţă să pătrundem în lumea muzicală”, ne-au spus cei doi. “Piesa “Căldură mare” a fost compusă de profesioniştii din echipa DeMoga music şi acesta este un atu în plus pentru noi”, au mai spus Mihai şi Bob. Cei doi colaborează pe partea de coregrafie cu Dana Matei de la “Dansez pentru tine” dar şi cu Alex Caliman fost chitarist al Innei şi al lui Dan Balan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net