Sexy-solista de populară, terorizată de câteva kilograme în plus

Ultima actualizare:

    Claudia Ghitulescu este considerată una dintre cele mai sexy soliste de muzică populară din Româniafoto: arhiva personală
Claudia Ghitulescu este considerată una dintre cele mai sexy soliste de muzică populară din Româniafoto: arhiva personală

Claudia Ghiţulescu are planuri de măritiş. Dar, până va ajunge la altar, are grijă de silueta ei. Doar vrea să arate demenţial în rochia de mireasă. Frumoasa olteancă, interpretă de muzică populară, este implicată deja de ceva timp într-o relaţie amoroasă, astfel că, are mare grijă de silueta ei şi se răsfaţă cu cele mai noi tratamente de înfrumuseţare.

Destul de secretoasă, Claudia nu a vrut să dea mai multe detalii despre marele eveniment. Însă indiferent dacă va face pasul cel mare anul acesta sau nu, frumoasa interpretă vrea să arate bine tot timpul. „Trebuie să fiu frumoasă că vine vara. Eu ador rochiile de seară, rochiile lungi, decoltate şi nu-mi place că am câteva chestii care trebuie puse la punct”, a declarat solista, pentru emisiunea „Focus magazin”.

Şi pentru că nu îi place foarte mult să meargă la sala de fitness, Claudia a găsit o alternativă. Slăbeşte relaxându-se într-un jacuzzi în care... pedalează. „Şi bicicletă, şi jacuzzi, şi absolut totul, aşa, la pachet. Practic ăsta e un procedeu revoluţionar şi combină atât hidromasajul şi ozonoterapia cu pedalatul. Se ştie că în apă mişcarea e îngreunată de la 4 la 48 de ori. Bicicleta făcută în apă arde de n ori mai multe calorii decât în mod normal, pe uscat”, a mai spus Claudia.

„E foarte greu acum dintr-o dată să nu mai mănânc”

Şi cum înainte de sărbători, Claudia ne-a invitat la tăierea porcului, pe care între timp l-a şi mâncat, evident, nu singură, acum trebuie să dea jos kilogramele cumulate. „Aş vrea să slăbesc aşa în jur de 5 kg. 5 Kg deja e foarte mult. O să fiu destul de slăbuţă, dar e bine să ai mai puţine kg. Să zi aşa, acum am pus vreo 3-4, cam atâtea am acumulat, dar am şi mâncat. Dar cu ajutorul acestor aparate nu mai ţin cont, manânc în continuare pentru ca aşa e organismul, cum îl înveţi, aşa este şi cum m-am obişnuit să mănânc mai ales de sărbători, e foarte greu acum dintr-o dată să nu mai mănânc”, a mai spus solista.

În 30 de minute de pedalat în apă, Claudia a reuşit să scape de 800 de calorii. Adică echivalentul unei mese de prânz consistente. „Am şi eu o mică zonă aici unde eu mai tot timpul sunt cu maşina, conduc, stau foarte mult şi am zona unde simt eu că trebuie lucrată. Deci am anumiţi muşchi pe care simt eu nevoia că trebuie să-i lucrez mai mult. Uite şi aici de exemplu, foarte greu lucrez aceşti  muşchi şi simt că sunt puşi în mişcare”, a adăugat ea. Până la vară, cu siguranţă va reuşi să-şi sculpteze trupul pentru a arăta bine în costumul de baie sau în rochia albă de mireasă.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg