Și celebritățile merg cu metroul! Iată cum au fost surprinse

Ultima actualizare:

    Beyonce (34 de ani) a avut o experiență inedită la metroufoto: Arhiva Personală
Beyonce (34 de ani) a avut o experiență inedită la metroufoto: Arhiva Personală

Unii cred că starurile de la Hollywood sunt fiţoase peste măsură. Ei, uneori coboară cu picioarele pe pământ şi se comportă ca oamenii obişnuiţi. De pildă, renunţă la maşinile luxoase pentru a circula cu metroul.

Rihanna a vrut să scape de traficul infernal din Londra şi a ales să se deplaseze cu metroul, doar pentru a ajunge la timp la concertul pe care trebuia să-l susţină. Călătorii acelui metrou au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o pe celebra cântăreaţă. Însă, şi-au revenit repede şi au avut ocazia s-o ia la întrebări pe Rihanna, ba chiar să facă glume şi poze cu starul american.

Şi focoasa interpretă Nicole Scherzinger a fost surprinsă la metrou. Diva circulă cu acest mijloc de transport în comun, dar preferă să se camufleze. Nicole se ascunde sub pălărie, eşarfă şi ochelari de soare şi astfel poate trece neobservată prin mulţime. 

Iar pentru Sarah Jessica Parker călătoria cu metroul este un lucru absolut normal. Decât să îmbătrânească la semafor, diva din "Sex in The City" preferă calea cea mai scurtă. Ea îmbracă ceva lejer pentru a nu ieşi în evidenţă, astfel ajunge la destinaţie în timp record şi fără mare efort: „Tocmai am trăit o experienţă newyorkeză de-a dreptul incredibilă. Acum oficial sunt cetăţean al New York-ului. Tocmai am mers cu metroul şi sunt extrem de entuziasmată”.

De o experienţă de neuitat a avut parte şi Beyonce. Prima călătorie cu metroul a fost de-a dreptul fascinantă. Cântăreaţa a făcut glume, a râs şi a dansat cu fanii săi pe toată durata călătoriei. 

Cea mai extravagantă apariţie de la metrou este Mariah Carey. Îmbrăcată într-o rochie de seară cu decolteu generos şi sandale cu toc înalt, fiţoasa Mariah a renunţat la limuzină şi a mers cu metroul către o gală caritabilă. Apariţia divei cu voce de privighetoare la metrou a şocat de-a dreptul călătorii, care nu se aşteptau la o asemenea surpriză.

Iar Keanu Reeves, actorul care a făcut senzaţie cu rolul său din filmul "Matrix", a fost şi el surprins la metrou. Actorul american a fost filmat cu telefonul în timpul unei călătorii cu metroul. Ba mai mult, cameramanul de ocazie a suprins gestul surprinzător făcut de vedeta hollywoodiană. În momentul în care a observat o femeie care stătea în picioare, Keanu s-a ridicat şi i-a oferit acesteia locul pe scaun. Gest demn de un gentleman, nu alta.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net