Sonia Trifan, aproape mutilată în accident. A stat 4 ore în operație


    Sonia Trifan se cunună civil luna viitoarefoto: Facebook
Sonia Trifan se cunună civil luna viitoarefoto: Facebook

Un accident de maşină era să-i distrugă complet bustul. Silicoanele i s-au deplasat, iar Sonia Trifan a stat patru ore în operaţie. Creatoarea de modă s-a refăcut acum, dar a ajuns iar la medicul estetician. A vrut cu orice preţ să scape de grăsimea de pe abdomen.

Sonia Trifan a trecut prin clipe de groază. Blonda a suferit un accident de maşină, care i-a creat probleme serioase, mai ales cu silicoanele. „La un mic accident de maşină pe care l-am avut acum două săptămâni, unul din implanturi mi s-a deplasat. Eu aveam senzaţia că este o chestie foarte uşoară, dar în momentul în care am fost şi am făcut o ecografie mamară, implantul era deplasat şi jumătate din muşchi era rupt. Ceea ce a fost o operaţie foarte grea, o operaţie extraordinar de grea, operaţie de 4 ore. Accidentul nu a fost deloc unul uşor” a dezvăluit Sonia Tifan în cadrul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, la ora 23.30, pe Prima TV.

„Nu am purtat centura de singuranţă. Tot din cauza silicoanelor. Să ştiţi că aveam o problemă, având în vedere că eu tot simţeam că implantul este uşor deplasat. În momentul în care îmi puneam centura de siguranţă, aveam o problemă. Nu mă simţeam bine. Abia plecasem de acasă, nu am pus centura de siguranţă, şi cum a trebuit să frânez, un individ nu a dat, bineînţeles că nu a dat semnal că parchează, şi m-am oprit exact în spatele lui. Şi o maşină care este într-adevăr bună şi m-a salvat, a explodat airbagul direct în sânul meu stâng”, a mai spus Sonia Trifan.

Iar problemele s-au ţinut lanţ de Sonia. Operaţia a fost foarte grea, iar anestezia i-a dat mari bătăi de cap. „Mi-a cusut muşchiul, mi-a scos implanturile vechi, mi-a pus alte implanturi şi în partea stângă am şi nişte aţe, nişte chestii băgate pe dinăuntru ca să poată să îmi susţină acum muşchiul care este refăcut. A fost pentru mine groaznic, a fost o foarte mare problemă cu anestezia în momentul în care am ieşit din operaţie. Nu reuşea deloc să mă trezească din anestezie . A fost aşa o perioadă mai dificilă”, a mai dezvăluit Sonia.

Şi pe lângă durerile groaznice prin care a trecut, Sonia  a mai întâmpinat o problemă. Din cauză că de abia şi-a schimbat implanturile, nu are voie să facă sex cu iubitul ei, timp de o lună. „Într-adevăr asta e singura problemă pe care o avem noi. Având în vedere că am trecut printr-o operaţie foarte grea şi am suferit foarte mult zilele trecute, îmi este foarte greu să dorm, am dormit numai cu calmante, deci vă daţi seama că pentru mine capitolul sex, acum este un subiect tabu, e linie moartă. Iubitul meu a avut grijă de mine zilele astea, a fost mai mult aşa, ca un asistent particular, deci nu cred că s-a gândit foarte mult la capitolul sex, dar eu zic că după orice perioadă mai întunecată vine şi soarele pe strada noastră”, a afirmat blondina.

Cu toate acestea, blonda s-a refăcut aproape complet. Singura amintire care i-a mai rămas de la accident este bandajul pe care îl poartă pe sâni. Dar asta nu a oprit-o să ajungă din nou la estetician. Sonia vrea cu orice preţ să scape de grăsimea de pe burtă.

„Am venit să îmi fac o criolipoliză, este foarte simplă, uite doar atâta lucru se întâmplă. Aveam aşa un pic de grăsime pe abdomen de care nu reuşeam sub nicio formă să scap, chiar dacă merg la sală, chiar dacă fac o grămadă de chestii. De vreo, cred că am jumătate de an, sau mai mult, o dată la 6 săptămâni vin aici la Sorina şi ea rezolvă chestia asta”, a adăugat cântăreaţa.

Să nu credeţi că ar avea o problemă serioasă cu grăsimea. Ba din contră. „Acum am mai slăbit, că am avut şi operaţia, acum am vreo 49-50, dar când aveam vreo 55 de kg, sincer, un pic de grăsime se vedea acolo pe abdomen şi cum să scap de ea altfel, decât aşa”, a conchis Sonia Trifan.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg