State de România, foarte tare și la desene animate!

image
Gheorghe Visu a interpretat, timp de cinci ani, comicul personaj State Potcovarul

Gheorghe Visu are parte de o nouă provocare după ce, timp de cinci ani, l-a interpretat pe State Potcovarul, în telenovelele de la Acasă TV. De dragul nepoţilor lui, actorul îşi împrumută adesea vocea în filme pentru copii.

”State de România” revine în atenţia fanilor, de data aceasta în cinematografe, pe 28 noiembrie, cu filmul de animaţie „Insula Lemurilor: Madagascar”, în care îi veţi recunoaşte inconfundabilul timbru vocal. La acest proiect, Gheorghe Visu (63 de ani)a lucrat alături de colegele lui de breaslă Maria Ploae şi Alexandrina Halic. Visu a muncit o zi întreagă pentru cele 20 de minute din peliculă, dar a mărturisit că a fost o reală plăcere şi că nepoţii lui, care îi sunt dragi ca lumina ochilor, abia aşteaptă să vină la premieră.

image
În urmă cu ceva timp, actorul a fost solicitat să fie vocea panterei Bagheera din „Cartea Junglei”. Gheorghe Visu a semnat contract şi pentru cea de-a doua parte a filmului, care s-a dublat în 2007.

Artistul nu este la prima experienţă de gen. În urmă cu 3 ani, el a fost vocea panterei Bagheerra, din „Cartea Junglei” şi „Cartea Junglei 2”, care, în varianta originală, aparţinea celebrilor Sebastian Cabot şi Bob Joles. Gheorghe Visu s-a desprins cu greu de rolul lui State Potcovarul, pe care l-a interpretat magistral, în telenovelele de la Acasă TV ( ”State de România”, ”Regina” şi ”Inimă de ţigan”), alături de Carmen Tănase (Flăcărica).

Cum comicului personaj i-a crescut peste noapte popularitatea, Gheorghe Visu se află în atenţia multor producători de filme şi regizori, pentru diverse roluri.

image
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
ioana nastase fiu3 webp
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg