Unul dintre cele mai populare seriale ale anilor '90 revine cu un sezon nou

simeon stalpnicul png
X-File

X-Files s-ar putea să fie serialul care ți-a marcat copilăria, în funcție de vârsta pe care o ai și de pasiunea pentru SF-uri, iar în 2018 revine la TV.

Sezonul 10 din X-Files a fost difuzat anul trecut sub forma unei serii limitate de șase episoade. La momentul respectiv, se aniversau 15 ani de la finalul serialul original care a făcut furori la nivel global și continuă să fie difuzat pe mai multe posturi TV. Cum era de așteptat, finalul sezonului 10 a ridicat un amalgam de întrebări care au rămas fără răspuns și, din câte se pare, nu mai avem mult de așteptat până când le vom lămuri.

Trailerul pentru serialul X-Files a fost publicat în acest weekend în cadrul New York Comic Con. Existența noului sezon a fost făcută publică în luna aprilie a acestui an și tot atunci a început producția. Echipa responsabilă de serialul original va reveni din nou pe ecrane și în spatele camerelor. Chris Carter, creatorul X-Files va ocupa poziția de producător executiv, în timp ce Gillian Anderson și David Duchovny ne vor aduce din nou aminte de ce sunt atât de mulți fani ai agenților FBI Mulder și Scully.

Vezi VIDEO AICI

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png