Vară fierbinte pentru Alexandra Ungureanu? Unde își va petrece vacanța

Ultima actualizare:

    Alexandra Ungureanufoto: Sever Gheorghe
Alexandra Ungureanufoto: Sever Gheorghe

Alexandra Ungureanu a fost invitată în emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV. Aceasta nu a venit singură, ci și însoțită de cei doi colegi de breaslă împreună cu care a lansat noua ei melodie, Talia și Andi.

Întrebată cât de fiebrinte a fost vara ei până în acel punct, Alexandra Ungureanu a răspuns, mai în glumă, mai în serios, că e destul de fierbinte: „Am făcut un ceai fierbinte mai devreme, merge pe căldură, știți foarte bine”, lăsând la o parte gluma, artista a continuat: „Până aici e fierbinte, mai departe e fierbinte datorită activității muzicale intense. Încă sunt obosită după un concert pe care l-am făcut vineri împreună cu foarte mulți prieteni, printre care și Talia și Andi cu care am făcut cel mai nou proiect muzical”, a spus frumoasa cântăreață, iar apoi le-a făcut cunoștință cu moderatorii emisiunii.

Cât despre colaborarea dintre ei, Alexandra povestește că aceasta a început cu ceva timp înainte: „A început atunci când nu era chiar atât de fierbinte afară, era toamnă, nici nu mai știu ce beam pe la ei pe la studio cu Naguale în momentul în care vorbeam despre această piesă care se numește «Atât de ușor» și e atât de frumoasă. Nu zicem noi, că noi suntem modești, dar avem feedback bun”, a relatat cântăreața. Aceasta a mai povestit că melodia este făcută de întreaga echipă chiar pentru ei: „Este făcută chiar pentru proiectul lor, Sound Land, eu sunt în colaborare”, a clarificat ea. Iar Andi s-a grăbit să o completeze cu câteva cuvinte de laudă: „Alexandra are o amprentă unică cu vocea ei și asta s-a potrivit foarte bine pe această piesă și am încercat să fac un sound fresh în jurul vocii ei”, a spus artistul. 

Cât despre mare, Alexandra nu știe sigur dacă vor exista concerte pe litoral: „Este posibil să fie concerte și la mare, deocamdată sunt în țară și mă bucur că am avut ocazia și pentru cei din București, care nu mă văd atât de des live, să le oferim acest spectacol de vineri, și sper să revenim și cu alte evenimente de amploare. Dar da, mi-ar face foarte mare plăcere să ajungem în formula asta și la mare”.

Dacă tot a vorbit de mare, Alexandra a vorbit și despre destinația ei de vacanță, dar și cu cine își va petrece concediul: „Eu plec în vacanță cu mama. Sunt încântată, e vacanța noastră tradițională pe care o alege ea, destinația este aleasă de ea. Anul ăsta va fi în țările nordice, deci, nu chiar așa fierbinte... la frig, la depresivi acolo”, a glumit vedeta. 

Întrebată dacă va pleca într-o vacanță și cu iubitul ei, Alexandra a fost destul de îndrăzneață atunci când i-a răspuns moderatorului Alexandru Constantin: „Nu-i nici o problemă, tu poți să mă întrebi ce vrei tu, că tot ce vreau eu îți răspund”. Lăsând glumele la o parte, frumoasa cântăreață a povestit că până în luna septembrie nu mai are timp de vacanțe: „Până în septembrie nu mai știu de alte vacanțe. Iubitul meu mai așteaptă. Partea asta cu timpul stă mai prost, mai ales pe timp de vară”, întrebată dacă iubitul ei nu se supără și dacă nu există posibilitatea ca el să meargă cu altcineva în vacanță, Alexandra a răspuns relaxată: „Ba se supără. Dacă pleacă cu altcineva în vacanță, o să-i spun atât de ușor «Îmi pare rău, te rog rămâi» și nu știu ce o să zică, dacă prinde piesa asta sau nu”, a glumit ea. Cu toate acestea, Alexandra a simțit nevoia să clarifice cum funcționează relația ei: „Fiecare face ce poate cât poate și își asumă consecințele. Inclusiv eu. Adică aleg în această vară să promovez o piesă superbă alături de SoundLand și să fiu alături de cei care urmăresc muzica mea la concerte”, a încheiat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net