Vedete care se mândresc cu piercing-uri îndrăznețe


    Pe lângă piercing-ul în sfârc, Rihanna și-a mai făcut câteva găuri în urechifoto: Instagram
Pe lângă piercing-ul în sfârc, Rihanna și-a mai făcut câteva găuri în urechifoto: Instagram

Vedetele de la Hollywood își fac piercing-uri peste tot: în sfârcuri, în zona genitală, în nas sau în urechi. Divele de peste Ocean le consideră extrem de atrăgătoare şi le etalează cum au ocazia. Britney Spears, Amber Rose şi Christina Aguilera şi-au împodobit cele mai ascunse părţi ale corpului cu piercinguri îndrăzneţe!

Amber Rose este o curajoasă. Nu este un secret pentru nimeni că vedeta este mai extravagantă şi nici când vine vorba de piercinguri nu s-a lăsat mai prejos. Aşa că aceasta îşi "afişează" cu nonşalanţă piercingurile din sfârcuri, pe unde apucă. Asta spre deosebire de Rihanna, care s-a mulţumit cu un singur piercing, într-un singur sfârc.

Cât despre Lady Gaga nu mai este niciun secret că "ciudăţica" Hollywood-ului este mai dezinhibată. După ce s-a afişat aproape nud sau acoperită doar de câteva hălci de carne crudă, diva noastră a dat o nouă lovitură! Şi-a pus piercing în zona genitală şi s-a lăudat cu noua achiziţie în faţa a zeci de fotografi.

Iar Christina Aguilera completează lista curajoaselor. Diva noastră nu numai că este vestită pentru piercingurile extrem de sexy din nas şi din buză, acum se poate mândri cu unul în sfârc. Britney Spears, pe de altă parte e mai cuminţică, cel puţin la capitolul cercei. Blonda îşi arată cercelul din buric ori de câte ori are ocazia.

Şi cine ar fi crezut că Drew Barrymore este o rebelă? Ei bine, actriţa se mai abate din când în când de la reguli. Aşa că Drew şi-a stricat reputaţia de fată bună, când le-a arătat curioşilor piercingul din limbă. Iar din top nu poate lipsi Justin Bieber, care îşi completează alura de "bad boy" cu cerceii din urechi, sau Pink care este atât de mândră de piercingul din sfârc, încât s-a pozat exact când şi-l punea. Nu o puteam uita pe Miley Cyrus care nu numai că este acoperită de nenumărate tatuaje, dar are şi piercinguri în nas şi în urechi.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg