10 reguli pe care Jennifer Lopez le respectă întotdeauna! Iată trucurile la care aplează diva pentru a se menține tânără

Ultima actualizare:

    Are pielea la fel de frumoasă ca la 20 de aniFotografii: Profimedia/ Instagram
Are pielea la fel de frumoasă ca la 20 de aniFotografii: Profimedia/ Instagram

Chiar nu îmbătrânește! Deși a trecut de 50 de ani, Jennifer Lopez arată la fel de frumoasă ca în tinerețe. Diva a dezvăluit care sunt secretele sale pentru a se menține.

La vârsta de 51 de ani, Jennifer Lopez este mai frumoasă ca niciodată. Are atât tenul, cât și trupul perfecte. Faptul că pielea sa este la fel de frumoasă ca în tinerețe nu se datorează numai genelor bune. Diva, care are o avere de 400 de milioane de dolari, are mare grijă de tenul său de aceea îl păstrează intact, fără riduri. Primul secret este că, în fiecare seară, își curăță machiajul cu mare grijă. Ea spune că demachiatul are cea mai mare importanță pentru a avea o piele sănătoasă. Al doilea secret este aplicarea unei creme de protecție solară, zilnic. Al treilea secret este că atât dimineața, cât și seara, își aplică pe piele un ser cu vitamine. Al patrulea secret este aplicarea, seara, înainte de culcare, a unei creme hidratante. Cumpără creme de noapte obișnuite, nu neapărat creme foarte scumpe.


    Mănâncă fructe în fiecare zi
Mănâncă fructe în fiecare zi

Ea a renunțat la hrana animală

Al cincilea secret pe care JLo îl recomandă este un masaj al tenului cu ocazia aplicării cremei, pentru ca ingredientele acesteia să pătrundă mai bine în piele. În timpul somnului, pielea se regenerează. De aceea este important ca aceste ingrediente să o hrănească. Al șaselea secret al frumuseții ei este că bea doi litri de apă pe zi, ca să hidrateze bine întreg corpul și să nu se rideze. Al șaptelea secret este că își aplică pe față măști naturale la intervale de 15-20 de zile. Toate acestea îi asigură o piele minunată. În plus mai are secrete pentru trup. Al optulea secret de frumusețe este că a renunțat la hrana animală. Jennifer a detaliat chiar regimul ei alimentar zilnic: începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetariană la cină. Al nouălea secret este că face gimnastică zilnic. Al zecelea secret este că nu fumează și nu bea mult alcool. JLo este mama a doi copii, gemenii Max și Emme, de 13 ani, rezultați din căsnicia cu Marc Anthony (52 de ani), care a durat între 2004 și 2014.

Ben Affleck, tensionat înainte să o vadă pe J.Lo

Din aprilie, actorul Ben Affleck (48 de ani) se iubește din nou cu cântăreața și actrița Jennifer Lopez. Cei doi au mai fost cuplați între anii 2002 și 2004. Au fost și logodiți, dar în cele din urmă au anulat nunta pe care o plănuiseră. Ea s-a măritat cu Marc Anthony, iar el s-a însurat cu actrița Jennifer Garner (49 de ani). Din această căsnicie, care a durat între 2005 și 2018, au rezultat copiii: Violet , de 15 ani, Seraphina, de 12 ani, și Samuel, de 9 ani. De când și-au reînnoit povestea de iubire, Ben și Jlo au fost văzuți mereu fericiți împreună, sărutându-se și giugiulindu-se mereu în public. Iată, însă, că marți, 22 iunie, Ben a fost surprins de paparazzi tensionat înainte de a o vizita pe JLo. Fuma și părea foarte gânditor, în mașină. Cu două zile înainte, duminică, el a petrecut timp cu cei trei copii ai lui, de Ziua Tatălui.


    Actorul fuma și era foarte gânditor, în mașină
Actorul fuma și era foarte gânditor, în mașină
image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net