11 vedete sexy, surprinse fără sutien! Unele au depășit orice limită

Ultima actualizare:

    Vedete fără sutien în 2019. Cele mai sexy poze de paparazzi
Vedete fără sutien în 2019. Cele mai sexy poze de paparazzi

Chiar dacă sunt adesea în „bătaia” camerelor de fotografiat, unele vedete nu prea mai țin cont de corectitudinea ținutelor lor, atunci când vine vorba de lejeritatea personală.

Și le înțelegem, având în vedere că statutul lor le presează adesea să aibă apariții publice perfecte, cel puțin pe covorul roșu, așa că unele dintre ele decid să poarte uneori outfit-uri mai relaxate, măcar atunci când ies în oraș sau sunt văzute pe aeroport. Problema este că, având în vedere așteptările pe care le are toată lumea atunci când vine vorba de idolii unei generații, divele de la Hollywood o mai dau în bară și cu aparițiile publice din când în când. 

Și primul „inamic” inconfortabil din ținutele oricărei femei este, binînțeles, sutienul, la care starurile decid la rândul lor să mai renunțe uneori. Fie că dețin sâni fermi, mari și frumoși, sau „sânișori”, vedetele nu se tem să își arate „podoabele” prin bluze transparente sau strâmte, care accentuează și mai mult lipsa sutienului. 

Vedete fără sutien în 2019. Cele mai sexy poze de paparazzi

Cele mai curajoase dintre ele aleg chiar să renunțe și la bluză, purtând pe sânii goi direct un sacou, spre exemplu, pentru un plus de sexualitate. Interesant este însă că unele dive se folosesc de lipsa sutienului pentru a atrage atenția, iar altele par că s-au trezit pur și simplu fără chef să poarte accesoriul de lenjerie intimă, optând mai degrabă pentru un look lejer și dezinteresat, ca pentru o plimbare până la magazin, spre exemplu. 

Cert este că, așa cum știm deja, paparazzi își fac mereu treaba și surpind, uneori, chiar și lucrurile pe care vedetele și-ar dori să fie trecute cu vederea. Printre starurile care și-au etalat sânii în 2019 se numără și nume mari precum Angelina Jolie, Pamela Anderson, modelul Bella Hadid, modelul Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Christina Aguilera, Amber Heard, Eva Longoria, Kate Moss, Katie Price și fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose. Unele în mod oficial și asumat, pe covorul roșu, altele pe la plimbări pe furiș prin oraș. Care v-a atras cel mai mult atenția?

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg