19 ani fără Prințesa Diana!


    Aici, Ken Wharfe este fotografiat alături de cuplul princiarfoto: Getty Images
Aici, Ken Wharfe este fotografiat alături de cuplul princiarfoto: Getty Images

Confidentul şi unul dintre cei mai de încredere oameni ai Prinţesei, ofiţerul Ken Wharfe, vine cu noi mărturii despre viaţa şi, mai ales, moartea Dianei.

Azi, pe 31 august, s-au împlinit 19 ani de la accidentul rutier în care Prinţesa inimilor şi-a pierdut viaţa. Şi nouăsprezece ani de teorii conspirative care caută în van răs­punsuri: a fost crimă sau un eveniment nefericit? Fostul său ofiţer regal crede că bodyguarzii şi iu­bitul ei, Dodi Al-Fayed (care a murit în accident), sunt responsabili de tragedia din 1997, conform memoriilor sale, Diana: Closely Guarded Secret, reactualizate şi publicate pe 18 august.

Ken a fost omul de încredere al Dianei din 1986 până când şi-a dat demisia, şase ani mai târziu. „Cum conduceam spre Londra (n.r. pentru a se ocupa de înmormântarea ei), îmi veneau în minte aceleaşi întrebări: se putea face ceva pen­tru a o salva? Cum s-a întâmplat asta? Şi vreau să fie clar că am avut responsabilitatea totală a protecţiei Prinţesei aproape şase ani, în timp ce bodyguardul ei din Paris, Trevor Rees-Jones, a fost cu ea doar câteva săptămâni“, povesteşte el despre momentul în care a aflat de accidentul fatal din capitala pariziană – Trevor a fost sin­gurul supravieţuitor. „Nici Reese-Jones, nici alţi bodyguarzi ai ei, din ultimele două luni, nu erau din departamentul nostru“, adaugă Ken, „furios peste măsură“ că aceştia „au permis răul făcut“.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui material special!

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png