2Pac nu a murit? Dezvăluirile senzaţionale ale unui poliţist


    2Pac nu a murit. Rapperul şi-ar fi înscenat moartea Foto: Adevărul
2Pac nu a murit. Rapperul şi-ar fi înscenat moartea Foto: Adevărul

În 1996 toată lumea era şocată de vestea că 2Pac a fost împuşcat mortal în Las Vegas. Tupac Shakur era atunci victima războiului dintre rapperii de pe Coasta de Vest şi cea de Est a Statelor Unite Ale Americii. Au trecut 19 ani de atunci, iar teorii despre moartea lui Tupac au fost multe. S-a speculat chiar că 2Pac nu a murit.

Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, unul dintre cei mai controversaţi artişti americani, a fost împuşcat pe 7 septembrie 1996, când pleca de la un meci de box dintre Mike Tyson şi Bruce Seldon în Las Vegas. A ajuns în stare gravă la spital, iar după 6 zile a murit, la vârsta de 25 de ani, în timp ce asasinul său nu a fost depistat nici până în ziua de azi. Zvonurile conform cărora 2Pac nu a murit au apărut la scurt timp.

2Pac nu a murit. Un poliţist face dezvăluiri incendiare

Fanii din întreaga lume au fost convinşi în tot acest timp că artistul este încă în viaţă şi că acesta doar şi-ar fi înscenat moartea pentru a scăpa de problemele cu rivalii săi. Un poliţist aflat pe patul de moarte a mărturisit că rapperul 2Pac nu a murit, scrie The Mirror.  

David Meyers, un agent pensionat, a declarat că nu vrea să moară cu conştiinţa încărcată, aşa că a mărturisit că ar fi fi primit o sumă uriaşă pentru a-l ajuta pe rapper să îşi însceneze moartea.

''Lumea trebuie să ştie ce am făcut. Mi-e ruşine că am lăsat un preţ să fie pus pe cuvintele mele şi nu pot să mor fără că lumea să ştie adevărul'', au fost cuvintele acestuia despre faptul că 2Pac nu a murit.

2Pac nu a murit. 50.000 dolari pentru un cadavru

Poliţistul a mai declarat că alte 30 de persoane ar fi ajutat, iar unul dintre complici ar fi făcut rost şi de un cadavru care să semene cu cel al artistului, pentru suma de 50.000 de dolari. Mărturisile lui David Meyers nu au fost verificate, dar au fost suficiente cât să agite fanii rapperului.

2Pac nu a murit. A intrat în Cartea Recordurilor

La şcoală a învăţat poezie, jazz, balet, la 12 ani a jucat într-o piesă de teatru. Era un copil foarte iubit, pentru că avea simţul umorului şi un rapper de mare talent. S-a împrietenit cu Jada Pinkett, actualmente soţia lui Will Smith, care i-a rămas prietenă întreaga viaţă.

Se iubea cu fiica liderului local al partidului comunist din SUA. Cu numele de scenă 2Pac şi Makaveli, artistul a vândut peste 120 milioane de albume, intrând în Cartea Recordurilor drept rapperul care a vândut cele mai multe albume din lume. Albumul său "All Eyez On Me" este unul dintre cele mai bine vândute albume de hip hop din toate timpurile.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi