425 de ore de munc─â pentru rochia lui Nicole Kidman de la Globurile de Aur

3 martie 2021
image
Nicole Kidman (53 de ani)

Vedetele vor s─â aib─â cea mai minunat─â ╚Ťinut─â la marile evenimente. Nu este de mirare c─â actri╚Ťa Nicole Kidman (53 de ani) ╚Öi-a dorit o rochie cu totul ╚Öi cu totul special─â pentru ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminica trecut─â.

Ea a apelat la stilista Julia von Boehm, care a dezv─âluit c─â s-a muncit 425 de ore ├«n atelierul LVÔÇÖs din Paris, Fran╚Ťa, pentru a fi confec╚Ťionat─â ╚Ťinuta divei. Nicole a fost nominalizat─â a 15-a oar─â la Globurile de Aur pentru rolul din filmul ÔÇŁThe UndoingÔÇŁ. Asta a f─âcut-o s─â-╚Öi doreasc─â o ╚Ťinut─â mai deosebit─â ca toate celelalte pe care le-a purtat vreodat─â la marile gale.

Rochia neagr─â deosebit de elgant─â din m─âtase cu ornamente metalice, inclusiv de aur ╚Öi argint, ╚Öi 8.000 de cristale ╚Öi diamante a fost proiectat─â de stilistul Nicolas Ghesqui├Ęre pentru Casa de mod─â Louis Vuitton. Pre╚Ťul rochiei nu a fost dat publicit─â╚Ťii.

image
╚Üinuta cu ornamenta╚Ťii de aur, argint, cristale ╚Öi diamante a fost purtat─â de actri╚Ť─â la gala Globurilor de Aur

Nicole Kidman are o avere de 250 milioane $. Ea este c─âs─âtorit─â cu Keith Urban (53 de ani) din 2006, ├«mpreun─â cu care are dou─â fete, Sunday Rose (12 ani) ╚Öi Faith Margaret (10 ani).

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif