5 lucruri care s-ar fi putut întâmpla dacă Demi Moore nu divorța de Bruce Willis

Ultima actualizare:
Mezina actriţei, Tallulah (în mijloc) i-a dat de gol
Mezina actriţei, Tallulah (în mijloc) i-a dat de gol

După 13 ani de căsnicie, Demi Moore (52 de ani) și Bruce Willis (60 de ani) au luat decizia irevocabilă de a pune punct relației. Divorțul a avut un impact imens asupra lui Demi, întrucât viața ei nu a mai fost la fel de atunci. Nefericitul eveniment a afectat-o atât pe ea, cât și pe Bruce Willis și pe cele trei fiice ale lor. Iată cum ar fi putut sta lucrurile dacă cei doi ar fi rămas împreună.

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000, după 13 ani de căsătorie, potrivit closerweekly.com. Această decizie a venit ca un blestem pentru cei doi, având efecte dezastruoase asupra vieților lor, dar și asupra vieților fiicelor cuplului. Dacă cei doi nu ar fi divorțat, probabil că următoarele lucruri ar fi putut fi evitate.

1. Nu se întâmpla tragedia din piscină, iar Valle nu s-ar fi înecat

Sâmbătă (18 iulie), un bărbat s-a înecat în piscina lui Demi Moore, în urma unei petreceri organizate în lipsa ei. Bărbatul, pe nume Edenilson Steven Valle, a fost găsit decedat a doua zi dimineață. Polițiștii au venit imediat la fața locului pentru investigații. Se pare că angajații care trebuiau să aibă grijă de vila actriței organizau frecvent petreceri la piscină. Demi Moore locuiește cu fetele ei în vila respectivă, dar în ultima perioadă, vedeta este mai tot timpul plecată, iar nici fiicele ei nu stau prea mult pe-acasă. În lipsa membrilor familiei, locuința rămâne goală, pe mâna îngrijitorilor. Astfel de lucruri nu s-ar fi întâmplat dacă Demi Moore și Bruce Willis nu ar fi divorțat. Cei doi obișnuiau să petreacă foarte mult timp de calitate cu familia, iar de cele mai multe ori stăteau acasă.

2. Fetele actriței nu pozau goale

Rummer, Scout și Tallulah au fost afectate de divorțul părinților lor
Rummer, Scout și Tallulah au fost afectate de divorțul părinților lor

Demi Moore și Bruce Willis au trei fiice împreună: Rummer (născută în anul 1988), Scout LaRue (născută în 1991) și Tallulah Belle (născută în 1994). Cei doi le-au crescut împreună până în anul 2000, când căsnicia lor s-a destrămat. De atunci, cele trei fete au scăpat de sub controlul părinților. Mai mult decât atât, acestea au fost foarte afectate de divorț și de lipsa unei familii „întregi” și au început să își exprime nemulțumirea prin acte de rebeliune. Tallulah (20 de ani), fiica cea mai mică, avea numai șase ani atunci când părinții ei s-au despărțit. Fără îndrumarea necesară din partea celor care trebuiau să o crească, Tallulah a luat-o pe propriul său drum. Așa se face că mezina familiei a adoptat o atitudine dezinvoltă și s-a dezbrăcat în timpul unui interviu, lăsând-o pe jurnalista care o intervieva cu gura căscată.

3.  Nu intra Demi în depresie

După divorțul de Bruce Willis din anul 2000, Demi Moore a încercat din răsputeri să-și refacă viața. De această dată, actrița s-a orientat spre bărbații mai tineri, astfel că a pus ochii pe Ashton Kutcher în anul 2003, potrivit eonline.com. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani dintre ei doi, Demi și Ashton s-au căsătorit doi ani mai târziu, în septembrie 2005, însă iubirea lor nu a durat prea mult timp. Problemele au început în 2010, odată cu fidelitățile lui Ashton. Demi a încercat să îl ierte, dar în cele din urmă, relația lor s-a terminat cu un divorț, în anul 2013. Acela a fost și momentul în care Demi a intrat în depresie și a trebuit să se interneze într-o clinică de abilitare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă Demi Moore și Bruce Willis nu ar fi divorțat.

4. Demi nu îl mai fugărea pe Orlando Bloom

Bruce Willis (60 de ani) și Sylvester Stallone (69 de ani)
Bruce Willis (60 de ani) și Sylvester Stallone (69 de ani)

Nici după cele două divorțuri suferite actrița nu s-a putut liniști. Aceasta s-a simțit din ce în ce mai singură și a încercat să umple golul lăsat de Bruce Willis cu bărbați mult mai tineri decât ea. Vedeta a devenit obsedată de tinerei și așa se face că Demi s-a îndrăgostit nebunește de Orlando Bloom. Zvonurile că cei doi se întâlnesc pe ascuns sunt recente. Mai mult, sursele arată că relația lor ar fi serioasă. Cu toate acestea, Orlando Bloom nu este singurul tinerel care i-a furat inima actriței. De-a lungul timpului, aceasta a mai trăit o poveste de dragoste cu Sean Friday (30 de ani), Alex Pettyfer (23 de ani), Victor Schnabel (28 de ani) sau Harry Morton (31 de ani).

5. Bruce Willis nu se mai certa cu Sylvester Stallone de la bani


    Bruce Willis (60 de ani) și Sylvester Stallone (69 de ani)foto: Hepta
Bruce Willis (60 de ani) și Sylvester Stallone (69 de ani)foto: Hepta

Nici Bruce Willis nu o duce mai bine după divorțul de mama copiilor lui. Actorul încearcă din răsputeri să se concentreze asupra carierei lui, dar se pare că de când a rupt relația cu Demi, nu mai este la fel de motivat. Bruce a provocat un întreg scandal când a cerut peste 3.000.000 de euro pentru numai patru zile de muncă, potrivit eonline.com. Sylvester Stallone a explodat în acel moment și nu s-a mai abținut atunci când actorul s-a retras din franciza „Expendables”. Sylvester l-a jignit pe Bruce prin intermediul unei rețele sociale, unde a scris: „Willis a ieșit din film! Vești bune!!! Aștept asta de ani de zile! Lacom și leneș, formula perfectă pentru o carieră ratată”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net