6 vedete care au îmbătrânit urât: alcool, droguri și operații estetice

Ultima actualizare:
Val Kilmer (56 de ani)
Val Kilmer (56 de ani)

Vârsta nu iartă pe nimeni și cu o îmbătrânire toți suntem datori. Dacă multe vedete își acceptă cu grație vârsta, sunt și artiști care văd în semnele trecerii timpului un dușman. Se abandonează în mâinile medicilor esteticieni sau își îneacă amarul în alcool și droguri, iar rezultatele se văd, din păcate, pe chipul lor. Iată șase vedete care au îmbătrânit urât.

Val Kilmer a fost, la apogeul carierei sale, visul multor femei. Nu puține și-ar fi dorit să fie salvate de eroul din Batman sau Sfântul. La numai 56 de ani, cu multe kilograme în plus, actorul este acum doar o umbră a bărbatului puternic și seducător de odinioară.

Lindsay Lohan (29 de ani)
Lindsay Lohan (29 de ani)

Lindsay Lohan (29 de ani) pare să fie pe marele ecrane de o veșnicie. Puștoaica veselă, de o frumusețe ieșită din tipare, a debutat la vârsta de trei ani, ca fotomodel, dar s-a pierdut pe drumul spre maturitate. Problemele cu alcoolul și cu drogurile i-au modificat atât de mult fizionomia, încât imaginea proaspătă de la începuturi pare ceva aproape ireal.

Goldie Hawn (70 de ani) este exemplul clasic de actriță care privește cu groază bătrânețea. Diva, una din frumusețile anilor ‘70, a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a șterge semnele trecerii timpului, iar rezultatul a fost o față schimonosită, înghețată într-un zâmbet chinuit.

Goldie Hawn (70 de ani)
Goldie Hawn (70 de ani)

Macaulay Culkin (35 de ani) este dovada vie că problemele adolescenței se pot prelungi o veșnicie. Puștiul adorabil din seria ”Home alone / Singur acasă” a trecut printr-o perioadă foarte complicată după ce a depășit anii copilăriei. Problemele cu drogurile, depresiile cauzate de eșecurile în dragoste, slăbirea accentuată, toate i-au făcut pe apropiații actorului să se teamă pentru viața acestuia. În ultima vreme, Macaulay cântă în formația The Pizza Underground, a luat mult în greutate (răutăcioșii ar spune chiar că s-a îngrășat) și pare să se bucure din nou de viață.

Macaulay Culkin (35 de ani)
Macaulay Culkin (35 de ani)

Mickey Rourke (63 de ani)
Mickey Rourke (63 de ani)

Mickey Rourke (63 de ani) făcea ravagii în rândul femeilor în anii ’80 și la începutul anilor ’90. Actorul a îngroșat apoi rândurile celebrităților care au încercat să oprească timpul cu ajutorul chirurgiei estetice. Rezultatul a fost dezastruos și, din păcate, ireversibil.

Keith Richards (72 de ani)
Keith Richards (72 de ani)

Keith Richards (72 de ani) a dat o nouă dimensiune existenței de star rock. Chitaristul celebrei trupe The Rolling Stones a abuzat de alcool, droguri și petreceri fără sfârșit toată viața, astfel încât, deși abia a împlinit 72 de ani, arată ca și cum s-ar pregăti să bată recordul de longevitate, undeva mult dincolo de granița celor o sută de ani.


    Keith Richards (72 de ani)foto: Getty Images
Keith Richards (72 de ani)foto: Getty Images
image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana  Zăvoranu  cu soțul  ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea