9 lucruri pe care nu le știai despre Jennifer Lawrence, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Ultima actualizare:

    Jennifer Lawrence (25 de ani) a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolul din seria „Jocurile Foamei”foto: Getty
Jennifer Lawrence (25 de ani) a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolul din seria „Jocurile Foamei”foto: Getty

Jennifer Lawrence, la doar 25 de ani, a reușit să strângă o mică avere din câștigurile pe un an. Cu o sumă de 52.000.000 de dolari, actrița le-a întrecut în topul celor mai bine plătite chiar și pe Angelina Jolie și Scarlett Johansson.

După ce a jucat în celebra serie de filme „Jocurile Foamei”, actrița a devenit populară și iubită în toată lumea. Cu toate acestea, anumite lucruri despre ea au rămas necunoscute publicului larg. Iată ce nu știai despre Jennifer Lawrence, potrivit businessinsider.com.

1. S-a născut la 15 august 1990, fiind prima fată care s-a născut în partea tatălui ei de familie într-o perioadă de 50 de ani.

2. A crescut la o fermă de cai în Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii, unde părinții ei creșteau cele mai ieftine tipuri de cai.

3. Familia ei nu credea în ajutor medical. Deși Jennifer a fost lovită de o mașină la vârsta de 18 ani și, altă dată, a fost aruncată de pe cal și și-a deformat coloana, părinții ei tot nu au considerat că este destul de grav să meargă la doctor.

4. Când era mică purta hainele fraților ei, Blaine și Ben, împreună cu care a crescut.

5. Nu a reușit deloc să se integreze în perioada școlii. Ura excursiile și petrecerile, iar energia și umorul ei îi enerva pe ceilalți colegi.

6. La vârsta de 14 ani, când se afla în vacanța de primăvară, a fost recrutată de un agent de modelling, iar la scurt timp s-a mutat în New York.

7. Producătorii filmului „Mâinile tatălui meu”, pentru care a fost nominalizată la Oscar, nu voiau să-i dea rolul pentru că era prea frumoasă.

8. A câștigat rolul cu greu, dar a reușit atunci când a venit la audiții transpirată, cu nasul înfundat și cu părul nespălat timp de o săptămână.

9. I-ar plăcea să trebuiască să se radă în cap pentru un rol nebunesc într-un film cu criminali în serie.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net