A făcut 500.000 $ că a imitat-o pe Britney

Ultima actualizare:

    Derrick  Barry, în  costum  de muncă...
Derrick Barry, în costum de muncă...

Nu poţi să o aduci pe Britney la concert? Nimic mai simplu: angajează o sosie. Culmea e că cea mai bună dublură a divei e... un bărbat. Americanul Derrick Barry (31 de ani) a reuşit să facă peste 500.000 $ imitându-şi idolul.

După ce îşi pune machiaj pe faţă poţi să juri că e Britney Spears! Bărbatul şi-a început cariera în 2003, în Los Angeles, se închiriază cu 60 de dolari pe noapte şi a ajuns să facă turnee în toată ţara. Până şi Britney Spears (33 de ani) a rămas uimită după întâlnirea cu „dublura” sa masculină. Perfecţionist, Barry şi-a făcut mâna în machiaje care îi rotunjesc trăsăturile şi îl fac identic cu Britney. Nu a apelat niciodată la chirurgia plastică şi merge regulat la sală.

Dacă originalul e plătit cu 475.000 de dolari pe concert, sosia primeşte începând cu 60 $ pe seară. Însă în cei 12 ani de sosie, americanul a strâns o avere de peste 500.000 de dolari (2.000.000 de lei). A luat cursuri de canto, care l-au costat aproape 5.000 de dolari, de dans şi a cheltuit pe haine şi peruci peste 50.000 de dolari. Derrick Barry a crescut în Modesto, California, şi întotdeauna i-a plăcut să cânte şi să danseze, însă din momentul în care a văzut-o pe Britney, s-a îndrăgostit nebuneşte.

... aşa arată  în realitate
... aşa arată în realitate

Britney  Spears,  originalul
Britney Spears, originalul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner mariana moculescu png
Banner Mihai Traistariu
image png
image png
cub nick rădoi png
image png
Damian Draghici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net