A făcut sex în trei cu Justin Bieber: „E foarte dotat!”

Ultima actualizare:
Justin Bieber a vrăjit-o pe frumoasa Laura Carter
Justin Bieber a vrăjit-o pe frumoasa Laura Carter

Modelul de origine britanică Laura Carter (30 de ani) susține că a avut parte de cea mai bună partidă de sex din viața ei. Ea și o altă fată au fost „alese” de Justin Bieber (21 de ani), într-un club din Londra. Artistul ar fi jucat „adevăr sau provocare” cu mai multe fete, apoi a plecat cu una dintre el în dormitor, dar nu s-a săturat, așa că și-a pus un angajat să o aducă în camera lui de hotel pe focoasa Laura Carter.

Modelul susține că Justin Bieber este foarte dotat și foarte bun în pat. Laura Carter se afla într-un club de noapte din Londra, atunci când a fost invitată la o petrecere privată la Hotelul Rosewood, acolo unde stătea Justin Bieber, potrivit cotidianului britanic Mirror.


    Justin Bieber a vrăjit-o pe frumoasa Laura CarterFoto: Getty/Instagram
Justin Bieber a vrăjit-o pe frumoasa Laura CarterFoto: Getty/Instagram

„Erau patru băieți și un grup de zece fete. Petrecerea era în toi, iar Justin își arăta mișcările de dans pentru noi”, a declarat Laura Carter, pentru The Sun.

 Justin Bieber a început apoi să joace „adevăr sau provocare” cu fetele prezente la petrecere, plecând cu una dintre ele în dormitor. Mai târziu, un angajat al artistului a venit să o ia și pe Laura Carter.

„A fost extraordinar. Părea ireal. Luminile erau stinse și am început să ne sărutăm. Am observat apoi că era și o altă fată în camera de hotel. Ne-am pus toți trei în pat și am început să ne prostim (...) Am avut parte de cea mai tare partidă de sex din viața mea”.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif