A împins un asistent pentru a ieși bine în poză! Kendall Jenner, criticată dur pe internet

simeon stalpnicul png
Kendall Jenner a împins un asistent la Met Gala, iar fanii au reacționat imediat Foto: Instagram

Kendall Jenner a stârnit valuri negative de comentarii pe internet, după ce a împins unul dintre angajații galei, care intrase din greșeală în cadrul pozei vedetei.

Unele celebrități au atras atenția asupra lor prin ținutele cu care s-au afișat, altele prin comportamentul urât de care au dat dovadă. Kendall Jener a fost criticată dur, după ce un filmuleț care o înfățișa împingând un asistent, a ajuns viral pe internet. Pentru a obține poza perfectă de la eveniment, Kendall și-a ieșit pentru moment din fire și a împins un asistent care se ocupa de supravegherea galei, care din greșeală a intervenit peste momentul în care aceasta poza. Bărbatul, care era cu spatele, a intrat fără să realizeze, în spațiul personal al vedetei, stricându-i poza. Kendall nu a întârziat să reacționeze, împingându-l pe acesta „afară din cadru”, pentru a se asigura că ea este singurul reper al fotografilor. Încântată de lumina blitz-urilor, vedeta nu a lăsat incidentul să o deranjeze prea tare și a revenit senină la exersarea pozițiilor pentru pozat.

simeon stalpnicul png
Kendall, împingându-l pe asistent Foto: Captură YouTube

Acțiunea modelului de 22 de ani a fost criticată dur pe internet însă, unde chiar și fanii ei s-au declarat deranjați de un astfel de comportament. „Cine se crede Kendall?! Ați văzut și voi cum a împins asistentul afară din cadru?”, a fost unul dintre comentariile de pe Twitter.  

Deși vedeta era foarte sigură pe ținuta ei și voia să o imortalizeze într-o poză perfectă, motiv pentru care a și făcut gestul necugetat, internauții nu s-au lăsat deloc impresionați de modul în care aceasta s-a afișat, comentând negativ și pe seama acestui lucru, catalogând ținuta ca fiind asemenea unei hârtii igienice. „Kendall Jenner apare la Met Gala în cea mai plictisitoare și plată ținută, care seamană cu o hârtie igienică, și are tupeul să-l împingă pe unul dintre agenții evenimentului, care doar își făcea treaba? Câtă nesimțire!”, a criticat un internaut comportamentul modelului. Un alt împătimit al fashion-ului a replicat, de asemenea, că vedeta a fost una dintre cele mai plictisitoare și neinspirate apariții din cadrul galei de anul acesta.

simeon stalpnicul png
Ținuta lui Kendall a fost comentată negativ în mediul online Foto: Getty

„Kendall este cea mai neinteresantă persoană pe care am văzut-o. Tema galei de anul acesta este despre opulență și lux, și ea apare într-o salopetă simplă și albă?!” a replicat acesta. „Are toți banii din lume și nu e în stare să se încadreze într-o temă de gală. Numai oamenii nepotriviți ajung să devină bogați”, a concluzionat un altul. 

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
FotoJet (4) jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
Klaus Iohannis in San Francisco FOTO Presidency jpg
vaci
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg