A înşelat-o şi tot el divorţează! Soţul lui Tori Spelling vrea să pună punct mariajului

Ultima actualizare:

Chiar dacă a fost înşelată Tori Spelling nu se grăbeşte să divorţeze. Potrivi presei americane, cel care ar vrea cu orice preţ separarea este chiar soţul său, care a călcat strâmb în relaţia lor.

"Dean are în cap să divorţeze de ceva timp, dar Tori trage cu dinţii de căsnicie, pentru a-şi proteja afacerea şi imaginea de persoană publică. Tori încearcă din răsputeri să facă relaţia să meargă de dragul celor patru copii.

Emily Goodhand, femeia care a declarat că s-a culcat cu Dean, a dezvăluit că cei doi nu au mai făcut sex. Tori, în schimb, spune prietenilor că soţul ei îşi doreşte să facă dragoste non-stop cu ea. Dean adoră într-adevăr să facă sex, dar nu cu Tori. Ei nu au mai avut o relaţie sexuală de mai bine de un an", a declarat o sursă, citată de showbizspy.com. 

Aceeaşi persoană susţine că actriţa este îngrozită de o eventuală separare şi refuză să creadă că soţul i-a fost necredincios. "Este atât de furioasă încât nu poate să-l privească în ochi pe soţul ei, dar în acelaşi timp nu vrea să rămână singură. I se face pur si simplu rău numai când se gândeşte la lupta pentru custodia copiilor. El era prinţul ei pe cal alb, iar acum totul s-a spulberat", a adăugat aceeaşi sursă. 

Citeşte şi:

Ea n-o fi aflat? Mesajul incredibil al lui Tori Spelling după ce lumea a aflat că soţul ei a înşelat-o

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net