A luat un Oscar, a jucat în 50 de filme și acum își schimbă cariera: Matthew McConaughey s-a făcut prof universitar

image
Mattew McConaughey (49 ani) a cochetat cu cariera de profesor universitar încă din 2015Foto: Gettyimages

Mattew McConaughey (49 de ani) a acceptat postul de profesor universitar la Universitatea din Texas, din Statele Unite ale Americii. Miercuri, purtătorii de cuvânt ai universității, au făcut o declarație prin care îl lăudau pe noul lor coleg Mattew McConaughey și subliniau entuziasmul celor 20 de studenți care abia îl așteaptă la catedră. McConaughey va primi un salariu anual de mai puțin de 10.000 $.

Mattew McConaughey, în vârstă de 49 de ani, este oficial profesor universitar ”cu acte în regulă” la Universitatea din Texas. Reprezentanții insituției de învățământ au declarat miercuri că actorul american este profesor cu normă întreagă. Mattew era profesor-detașat în cadrul Universității din Texas încă din 2015. Purtătorul de cuvânt al instituției l-a lăudat pe actor: ”Face o treabă incredibilă ca profesor și mentor. Iese în evidență datorită bunăvoinței lui să dea sfaturi și după ce s-a terminat cursul”.  McConaughey predă, în cadrul departamentului ”Radio-Televiziune-Film”, un curs de scenariu de film pentru marile ecrane. Datorită faptului că în 1993 a absolvit faculatatea la care susține cursuri în prezent, experiența actuală este extrem de emoționantă și de răvășitoare.

Mattew McConaughey a început să joace înainte să termine facultatea

Mattew și-a început cursurile la facultate, în Texas, SUA, în 1989, dar a jucat în reclame și în filme mai puțin cunoscute din 1991, și, în 1992, a primit rolul care l-a făcut faimos: ”Dazed and Confuzed”(”Marea amețeală”), în regia Richard Linklater. Actorul și producătorul de film McConaughey are o avere de 95 de milioane de dolari, strânsă din cele peste 50 de filme un care a jucat, precum ”Lupul de pe Wall Street” (2013), ”Dallas Buyers Club” (2013), ”Interstellar” (2014), și a fost producătorul de film pentru ecranizări cum ar fi: ”Sahara”(2005),  ”Pe val” (2008). Actorul american are 37 de premii câștigate, dintre care: un premiu Oscar și un Golden Globe , și 89 de nominalizări, printre care se numără două Emmy și cinci Teen Choice Awards. În 2012, s-a căsătorit, printr-o ceremonie intimă, cu actuala lui soție, modelul Camila Alves (37 ani), care i-a dăruit trei copii: Levi (11 ani), Livingston (6 ani) și Vida (9 ani).

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
foto captură video jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg