A murit Al din serialul «Capcana Timpului». Actorul Dean Stockwell avea 85 de ani


    Scenă din serialul de succes în care a jucat alături de Scott Bakula
Scenă din serialul de succes în care a jucat alături de Scott Bakula

Vestea a îndoliat întreg Hollywood-ul! Actorul Dean Stockwell s-a stins din viaţă la 85 de ani, din cauze naturale. El l-a interpretat pe Amiralul Al Calavicci din serialul ”Quantum Leap” (Capcana timpului) între 1989-1993 şi a jucat şi în ”Battlestar Galactica” (2004-2009).

Actorul Dean Stockwell s-a stins din viaţă la 85 de ani, duminică, 7 noiembrie. Îndrăgitul artist american l-a interpretat pe amiralul Al Calavicci din serialul ”Quantum Leap” (Capcana timpului) între 1989-1993.

Filmul a fost difuzat şi în România şi relatează aventurile savantului Sam Beckett, interpretat de Scott Bakula, care rămâne captiv în maşina timpului. Amiralul Al este ajutorul de încredere al omului de ştiinţă şi îl salvează din cele mai periculoase situaţii.

Stockwell a fost nominalizat la Oscar în 1988 pentru rolul secundar din comedia ”Cu mafia pe urme” (Married to the Mob). Robert Dean Stockwell a avut o carie­ră de peste 70 de ani de film şi televiziune.

El s-a născut la 5 martie 1936, în Hollywood, California, a fost însurat cu Millie Perkins, între 1960-1962 şi cu Joy Machenko, între 1981-2004.

Stockwell a avut doi copii, pe Sophia (36 de ani) şi pe Austin, care s-a născut la 5 ­noiembrie 1983. El a fost bun prieten cu Jack Nicholson, cu care s-a împrietenit încă din 1968, când au filmat ”Psych-Out”.

Stockwell a făcut ­senzaţie şi pe Broadway, fiind de multe ori cap de afiş ­pentru piesele de teatru în care ­apărea. Averea pe care Dean Stockwell o lasă în urmă e de aproximativ 5 milioane de dolari şi ferma din Ranchos de Taos, New Mexico, SUA, unde actorul s-a stins în pace, alături de cei dragi.

De-a lungul carierei lui, Dean Stockwell a câştigat două premii la festivalul de film de la Cannes pentru cel mai bun actor în anii 1959 şi 1962.

A compus mai multe piese muzicale şi chiar a cântat pe scenă în timpul facultăţii, dar după ce a absolvit cursurile Universităţii California, din Berkeley, s-a dedicat actoriei.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg